Polițiștii trebuie să afle dacă mașina unui botoșănean este sau nu implicată în moartea unui biciclist din Dumbrăveni!

Moartea unui biciclist, la spital, la câteva ore după ce a fost găsit căzut pe şosea, a dus la demararea unei anchete pentru clarificarea împrejurărilor în care acesta şi-a pierdut viaţa.

Polițiștii trebuie să afle dacă mașina unui botoșănean este sau nu implicată în moartea unui biciclist din Dumbrăveni!

Un apel la 112 îi anunţa pe poliţiştii din oraşul Salcea, duminică seara, în jurul orei 21.50, despre faptul că la ieşirea din localitatea Dumbrăveni, pe DN 29, a fost găsit un biciclist căzut pe partea carosabilă a drumului. S-a constatat astfel că în urmă cu câteva minute, un bărbat din judeţul Botoşani, aflat la volanul unui autoturism Ford, care conducea autoturismul spre Botoşani, a observat pe drum un biciclist căzut pe partea dreaptă a direcţiei sale de mers. El a frânat brusc şi a virat spre stânga, pentru a evita coliziunea cu biciclistul căzut, şi a oprit imediat după ce a trecut de acesta.

Potrivit Monitorul de Suceava, din sens opus se deplasa un alt bărbat tot din județul Botoșani, la volanul unui autoturism marca Volvo, care a observat biciclistul căzut pe şosea şi manevra de evitare efectuată de primul şofer. Şoferul celui de-al doilea autoturism sosit în zonă a sunat la 112, sesizând poliţiştilor ceea ce se petrecuse.

Un echipaj al ambulanţei l-a preluat pe biciclistul grav rănit şi l-a transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava. El a fost identificat ca fiind Gheorghe Ş., un bărbat de 60 de ani, din comuna Dumbrăveni, care a apucat să le spună celor care au ajuns primii în preajma sa că a căzut singur de pe bicicletă, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Din cauza stării de sănătate, bărbatul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest.

Poliţiştii au examinat locul producerii accidentului, fiind examinată bicicleta şi autoturismul marca Ford pentru a se clarifica implicarea sau nu a autoturismului în producerea accidentului. În timpul nopţii, în jurul orei 01.40, reprezentanţii Spitalului Judeţean Suceava au comunicat faptul că bărbatul de 60 de ani rănit în accident a decedat în spital. Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal deschis pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, încheie sursa citată.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
128

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
94

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
87

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...