Poliția Botoșani, avertisment pentru șoferi: Adaptați viteza la condițiile meteo și respectați indicațiile polițiștilor rutieri!

În contextul avertizărilor meteorologice - Cod Galben - de precipitaţii abundente sub incidenţa cărora se regăseşte judeţul Botoşani, poliţiştii botoşăneni vor fi prezenţi la datorie şi pregătiţi să intervină alături de alte forţe ale MAI, autorităţi publice locale şi voluntari.  

Poliția Botoșani, avertisment pentru șoferi: Adaptați viteza la condițiile meteo și respectați indicațiile polițiștilor rutieri!
În această după-amiază, 15 poliţişti rutieri vor acţiona în dispozitiv şi vor fi prezenţi pe drumurile naţionale şi judeţene. Totodată, aceştia vor supraveghea traficul rutier şi vor îndruma conducătorii auto în cazul în care anumite străzi sau porţiuni de drumuri publice vor fi restricţionate sau închise temporar circulaţiei rutiere.
 
"Atragem atenţia conducătorilor auto să adapteze în permanenţă viteza de deplasare la condiţiile meteo şi de drum şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri aflaţi în teren, în cazul restricţionării sau interzicerii circulaţiei pe anumite sectoare de drum", precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, Maria Carp.

Amintim că județul Botoșani se află sub atenționare de COD GALBEN în intervalul 8 iulie, ora 11 – 10 iulie, ora 21. Fenomenele vizate sunt instabilitate atmosferică accentuată și cantități însemnate de apă. În intervalul menționat vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse cu caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie și pe arii restrânse căderi de grindină. Prin acumulare sau în intervale scurte de timp se vor înregistra cantități de apă de peste 25 l/mp și izolat 40…50 l/mp.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un polițist din Botoșani a cheltuit banii furați de la un bătrân, pe care tâlharii îi restituiseră!

astăzi, 15:34
201

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat definitiv pe Ionuț-Cezar S., agent de poliție judiciară la Secția de Poliție Rurală nr. 1 din Botoșani, la doi ani de închisoare cu suspendarea execut...

Rugăciune pentru cei bolnavi într-o parohie din Botoșani. ”Vă rog și pe dumneavoastră să pomeniți aceste nume” (Foto)

astăzi, 15:14
249

Credincioșii s-au rugat joi seara alături de preoți pentru cei bolnavi și neputincioși. Oameni care au mare nevoie de rugăciunea semenilor.Joi seara, 18 aprilie, cinci preoți au slujit Tain...

Luptătorii greco-romani de la LPS Botoșani, lideri incontestabili la nivel național! (foto)

astăzi, 14:49
71

În perioada 12 – 14 aprilie 2024, sportivii din cadrul secției de lupte a Liceului cu Program Sportiv (LPS) din Botoșani au participat la Finala Cupei României pentru categoria de ...