Poliția Botoșani, avertisment pentru șoferi: Adaptați viteza la condițiile meteo și respectați indicațiile polițiștilor rutieri!

În contextul avertizărilor meteorologice - Cod Galben - de precipitaţii abundente sub incidenţa cărora se regăseşte judeţul Botoşani, poliţiştii botoşăneni vor fi prezenţi la datorie şi pregătiţi să intervină alături de alte forţe ale MAI, autorităţi publice locale şi voluntari.  

Poliția Botoșani, avertisment pentru șoferi: Adaptați viteza la condițiile meteo și respectați indicațiile polițiștilor rutieri!
În această după-amiază, 15 poliţişti rutieri vor acţiona în dispozitiv şi vor fi prezenţi pe drumurile naţionale şi judeţene. Totodată, aceştia vor supraveghea traficul rutier şi vor îndruma conducătorii auto în cazul în care anumite străzi sau porţiuni de drumuri publice vor fi restricţionate sau închise temporar circulaţiei rutiere.
 
"Atragem atenţia conducătorilor auto să adapteze în permanenţă viteza de deplasare la condiţiile meteo şi de drum şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri aflaţi în teren, în cazul restricţionării sau interzicerii circulaţiei pe anumite sectoare de drum", precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, Maria Carp.

Amintim că județul Botoșani se află sub atenționare de COD GALBEN în intervalul 8 iulie, ora 11 – 10 iulie, ora 21. Fenomenele vizate sunt instabilitate atmosferică accentuată și cantități însemnate de apă. În intervalul menționat vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse cu caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie și pe arii restrânse căderi de grindină. Prin acumulare sau în intervale scurte de timp se vor înregistra cantități de apă de peste 25 l/mp și izolat 40…50 l/mp.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Noul terminal al Aeroportului de la Salcea va fi dat în folosință peste șase luni! Se vor introduce și 16 noi curse aeriene!

astăzi, 19:01
4

Un nou terminal de pasageri al Aeroportului Internațional “Ștefan cel Mare” Suceava va fi terminat până la jumătatea lunii mai a anului viitor. Anunțul a fost făcut de președi...

Se reduce numărul de ore în învăţământ! Preşedintele Iohannis a promulgat legea!

astăzi, 18:37
186

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat luni legea care se referă la reducerea numărului de ore din învăţământ. Legea promulgată stabileşte noi limite pentru numărul de ore pe să...

Și Consiliului Judeţean Botoşani a fost la Târgul de Turism al României

astăzi, 18:33
53

Consiliului Judeţean Botoşani a anunțat că și el a fost prezent la Târgul de Turism al României. În perioada 14 – 17 noiembrie 2019, Consiliului Judeţean Botoşani a part...