Permise de conducere false, descoperite în Vama Stânca. Ce le-au spus șoferii polițiștilor de fontieră!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca, judeţul Botoşani, au depistat la controlul de frontieră doi cetăţeni moldoveni care au prezentat permise de conducere false.

Permise de conducere false, descoperite în Vama Stânca. Ce le-au spus șoferii polițiștilor de fontieră!

În data de 29 iulie a.c., în jurul orei 19.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Stânca, județul Botoșani, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, cetăţeanul moldovean Adrian T., în vârstă de 37 de ani, la volanul unui microbuz marca Dodge Sprinter, înmatriculat în Moldova.

Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au stabilit că permisul de conducere prezentat la control este fals.

A doua zi, în jurul orei 14.00, la același Punct de Trecere a Frontierei, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, cetăţeanul moldovean Valeriu U., în vârstă de 47 de ani, la volanul unui autoturism marca Peugeot, înmatriculat în Moldova.

La controlul de frontieră, lucrătorii Poliției de Frontieră au stabilit că permisul de conducere prezentat este fals total.

Cu privire la aspectele constatate, bărbaţii au declarat că au obţinut permisele prin intermediul unor cetăţeni moldoveni ale căror identități nu le cunosc, fără a avea cunoştinţă că acestea sunt false.

În ambele cazuri, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de uz de fals.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect de lege: Minorii de 17 ani, cu permis, ar putea conduce alături de un însoțitor cu experiență!

Miercuri, 24 Aprilie 2024
66

Comisiile juridică și pentru apărare din Senat au aprobat un proiect de lege care permite minorilor de 17 ani, cu permis categoriile B și BE, să conducă cu un însoțitor cu experiență de...

Polițiștii dintr-o localitate din Botoșani au discutat cu elevii pe tema siguranței online! (Foto)

Miercuri, 24 Aprilie 2024
75

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Flămânzi alături i-au vizitat pe copiii din cadrul Școlii Gimnaziale ”Ion Bojoi” din localitate. Prin intermediul activităților educa...

Elevi ai unui liceu tehnologic din județ au învățat, alături de alți colegi din țară, cum să combată șomajul

Miercuri, 24 Aprilie 2024
69

106 elevi de la 13 licee din 11 localități au lucrat în echipe, în cadrul workshop-ului virtual JA Social Innovation Camp, organizat de Junior Achievement (JA) România ca parte a p...