Modalitatea stranie a unei botoșănence de a scăpa de purici. A provocat un incendiu

Modalitatea stranie a unei botoșănence de a scăpa de purici. A provocat un incendiu

A vrut să scape de purici, dar și-a incendiat adăpostul de animale. „Este modul de dezinsecție total greșit și ieșit din comun pus în aplicare de o femeie din comuna botoșăneană Hlipiceni”, a informat Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență (IJSU) din Botoșani.

Incidentul a avut loc luni dimineață, când bătrâna a aprins focul în mijlocul adăpostului de animale. Flăcările s-au extins la un lambriu din PVC, apoi la podul și acoperișul construcției.

„Vecinii au văzut flăcările puțin înainte de ora 7:00 și au solicitat sprijin de la pompieri”, a relatat Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al IJSU Botoșani.

La fața locului s-au deplasat pompierii voluntari din comună, dar și un echipaj din cadrul Gărzii de Intervenție din Trușești, cu o autospecilă cu apă și spumă.

Primii care au ajuns la fața locului au fost membri Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Hlipiceni. La sosirea forțelor de intervenție, ardea acoperișul adăpostului de animale, existând pericolul de propagare a flăcărilor la casa aflată la circa cinci metri distanță”, a mai transmis Lupu.

Pentru stingerea incendiului și înlăturarea efectelor au intervenit opt pompieri militari și voluntari, mai puțin de jumătate de oră.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O stradă din municipiul Botoșani, în sfârșit asfaltată

astăzi, 10:01
140

Un tronson din municipiul Botoșani a fost asfaltat, vineri, potrivit unui anunț al primarului Cătălin Flutur.Este vorba despre Drumul Tătarilor, în lungime de 2,1 kilometri, proiectul f...

Orban lasă terasele deschide până la 00:00

astăzi, 09:06
56

Premierul Ludovic Orban a anunțat vineri că programul teraselor va fi prelungit până la ora 00:00, odată cu intrarea în vigoare a noii perioade de 30 de zile de stare de alertă.&b...

Poza zilei: De la Ministerul Afacerilor Interne pentru toți invidioșii, se știe

astăzi, 08:55
99

„Nu sunt în campanie, nu sunt în concediu și suntem cu ochii pe toți cei care încalcă legea.De aici, de la Ministerul Afacerilor Interne, avem grijă să fiți cu toții...