VIDEO: Jumătate de tren a deraiat de pe șine în județul Suceava

VIDEO: Jumătate de tren a deraiat de pe șine în județul Suceava

Traficul feroviar este blocat între staţiile Dorneşti şi Putna din Suceava, după ce locomotiva şi patru vagoane ale unui tren de marfă au deraiat. Incidentul a avut loc ieri după amiază, dar va mai dura câteva zile până când circulația va fi reluată.

Cele patru vagoane erau încărcate cu peleți de la o fabrică de prelucrare a lemnului. Trenul a sărit de pe șine chiar pe un pod, înainte de intrarea în gara Dornești. Impactul a fost foarte puternic încât unul dintre vagoane s-a răsturnat, șina s-a deformat complet, iar traversele și legăturile s-au făcut bucăți.

Localnicii spun că nu este pentru prima dată când sunt incidente pe calea ferată din apropierea localității Dornești. În locul unde primul vagon a ieșit de pe șine, traversele care s-au rupt sunt aproape toate putrede, potrivit Digi24.

Mai mulți angajați de la CFR au fost chemați în zonă pentru a încerca să rezolve problema.

Va mai dura însă până când trenurile vor putea să circule din nou.

Trenul Suceava - Putna, repus în circulație în urmă cu un an, nu mai poate trece de Dornești, așa că pentru călători, CFR a pus la dispoziție microbuze. Opt garnituri zirculau zilnic pe această rută, scrie Digi24.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
107

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
197

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
93

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...