Italia: Un tânăr român vrea să se sinucidă, dar greșește șinele de cale ferată. Trenul trece pe lângă el

Când a sosit la secția de psihiatrie a spitalului însoțit de polițiștii feroviari, medicii au realizat că nu aveau de-a face cu un nebun, ci cu o inimă zdrobită.

Italia: Un tânăr român vrea să se sinucidă, dar greșește șinele de cale ferată. Trenul trece pe lângă el

Un tânăr român în vârstă de 23 de ani a încercat să se sinucidă la Orbetello, provincia Grosseto, în Toscana. Băiatul s-a așezat pe șinele de cale ferată așteptând sosirea trenului dar, din fericire, garnitura de tren care ar fi trebuit să îi ia viața a trecut pe șinele alăturate, evitându-se, astfel, o tragedie.

Când a sosit la secția de psihiatrie a spitalului însoțit de polițiștii feroviari, medicii au realizat că nu aveau de-a face cu un nebun, ci cu o inimă zdrobită, scrie occhiodisalerno.it. Logodnica băiatului, care se află în România, l-a anunțat că se căsătorește cu altul chiar în ziua nunții sale. Dezamăgit, tânărul nostru conațional a decis să se sinucidă, dar, din fericire, destinul avea alte planuri cu el.

Înainte de sosirea trenului de mare viteză „Freccia Bianca”, tânărul s-a culcat pe șinele de cale ferată. Voia să fie ucis de trenul rapid dar a ales șinele greșite, iar „Freccia” („Săgeata”) a trecut pe cele din apropiere. Mecanicul de locomotivă a văzut băiatul și a dat alarma: după sosirea trenului regional 2345, traficul a fost oprit. Tânărul a fost salvat de mecanicul de locomotivă care l-a văzut așezat pe șinele de cale ferată.

Șeful de tren al regionalului a văzut imediat tânărul ce se afla pe șine și, după ce a sunat la poliția feroviară care a trimis imediat o patrulă de la Grosseto, a așteptat împreună cu el sosirea ofițerilor care l-au luat cu ei și l-au dus la spital.

Înainte de a pleca la spital, băiatul român i-a povestit șefului de tren întreaga sa poveste:

Sosise în Italia cu ceva timp în urmă. A căutat un loc de muncă și l-a găsit, a început să lucreze la spălat vase, într-un restaurant. Când primea salariul trimitea bani în țară, iubitei sale, care rămăsese să îl aștepte acasă. Băiatul o iubea și visa că într-o zi se vor căsători. Până luni, când fata l-a anunțat că se mărită cu altul.

Așa a ajuns tânărul român îndrăgostit să se confrunte cu o durere atât de puternică încât aproape l-a ucis pe șinele din apropierea gării din Orbetello. O dragoste pentru o fată care l-a trădat căsătorindu-se cu altul, fără să-i spună nimic până la nuntă.

Acum, după ce soarta i-a mai dat o șansă, sperăm ca tânărul nostru conațional să înțeleagă faptul că va trebui să schimbe drumul. Trenul vieții sale duce în altă direcție față de cel al fetei care i-a zdrobit inima aducându-l la disperare.

Rotalianul.com

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Poeți în dialog la Memorialul Ipotești: Paul Aretzu – Dumitru Augustin Doman

astăzi, 10:36
6

Pentru lecturi și discuții, sunt invitați poeții Paul Aretzu și Dumitru Augustin Doman. Evenimentul va avea loc marți, 23 aprilie 2024, începând cu ora 10.00, la Colegiul Național &...

Au început înscrierile pentru admiterea în școlile care pregătesc polițiștii din penitenciare! (foto)

astăzi, 10:17
38

Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) anunță că au început înscrierile pentru admiterea în unitățile de învățământ care pregătesc personalul din sis...

Votează destinația anului 2024, Cornișa face parte dintre atracțiile supuse votului. „Să ne mândrim că suntem finaliști!”

astăzi, 09:43
99

Cornișa Aqua Park&Sports a intrat într-o competiție ce are drept scop promovarea turismului. „Votează destinația anului” este una dintre cele mai importante competiții desti...