Incendiu la padoc: A ars spațiul pentru activități veterinare!

Câinii care necesită îngrijiri medicale speciale sunt transportați și tratați la cabinetul veterinar al unuia dintre operatori, până la reconstruirea spațiului destinat activităților veterinare de la nivelul padocului. 

Incendiu la padoc: A ars spațiul pentru activități veterinare!


Foto: Facebook

În noaptea de vineri spre sâmbătă, la Adăpostul de câini comunitari din str. I.C.Brătianu, municipiul Botoșani, în condițiile fenomenelor meteo extreme - Cod portocaliu, a avut loc un incendiu în sala pentru activități veterinare, în urma căruia clădirea a suferit pagube semnificative.

Adăpostul pentru câini, din care face parte și clădirea incendiată, este folosit de operatori privați care îl administrează în baza unui Acord cadru de servicii și a unui Contract subsecvent, în condițiile legii, informează reprezentanții Direcției Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani.

 În urma incendiului, din fericire, nu au fost victime omenești, iar cei 650 de câini nu au avut de suferit, focul neextinzându-se la padocurile în care sunt cazați.

"DSPSA face toate demersurile pentru protejarea patrimoniului public cu diligența unui bun proprietar, în conformitate cu ROF. Operatorii asigură buna desfășurare a activităților contractuale, iar câinii care necesită îngrijiri medicale speciale sunt transportați și tratați la cabinetul veterinar al unuia dintre operatori, până la reconstruirea spațiului destinat activităților veterinare de la nivelul padocului", a declarat directorul adjunct al Direcției Servicii Publice, Sport și Agrement, Ciprian Boariu.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
113

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
69

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
72

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...