Incendiu la padoc: A ars spațiul pentru activități veterinare!

Câinii care necesită îngrijiri medicale speciale sunt transportați și tratați la cabinetul veterinar al unuia dintre operatori, până la reconstruirea spațiului destinat activităților veterinare de la nivelul padocului. 

Incendiu la padoc: A ars spațiul pentru activități veterinare!


Foto: Facebook

În noaptea de vineri spre sâmbătă, la Adăpostul de câini comunitari din str. I.C.Brătianu, municipiul Botoșani, în condițiile fenomenelor meteo extreme - Cod portocaliu, a avut loc un incendiu în sala pentru activități veterinare, în urma căruia clădirea a suferit pagube semnificative.

Adăpostul pentru câini, din care face parte și clădirea incendiată, este folosit de operatori privați care îl administrează în baza unui Acord cadru de servicii și a unui Contract subsecvent, în condițiile legii, informează reprezentanții Direcției Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani.

 În urma incendiului, din fericire, nu au fost victime omenești, iar cei 650 de câini nu au avut de suferit, focul neextinzându-se la padocurile în care sunt cazați.

"DSPSA face toate demersurile pentru protejarea patrimoniului public cu diligența unui bun proprietar, în conformitate cu ROF. Operatorii asigură buna desfășurare a activităților contractuale, iar câinii care necesită îngrijiri medicale speciale sunt transportați și tratați la cabinetul veterinar al unuia dintre operatori, până la reconstruirea spațiului destinat activităților veterinare de la nivelul padocului", a declarat directorul adjunct al Direcției Servicii Publice, Sport și Agrement, Ciprian Boariu.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Alt sondaj, aceeași realitate: românii sunt doctori din născare

Joi, 20 Februarie 2020
316

Dacă au anumite simptome medicale, 7 români din 10 (69%) caută pe internet informaţii despre ce boală ar putea indica acestea.În urma căutărilor, 48% au declarat că s-au dus la...

ANOFM se pregătește să înjumătățească documentele cerute patronilor pentru subvenții la angajare!

Joi, 20 Februarie 2020
355

Noul șef al Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM), a anunțat astăzi în cadrul unei conferinței organizate de wall-street.ro, că în cel mai scurt timp se va &i...

LOTO: numerele extrase joi, 20 februarie 2020

Joi, 20 Februarie 2020
393

Joi, au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc.Iată numerele extrase joi, 20 februarie 2020Loto 6/49: 28, 6, 12, 16, 34, 31Loto 5/40: 4, 31, ...