Incendiu la padoc: A ars spațiul pentru activități veterinare!

Câinii care necesită îngrijiri medicale speciale sunt transportați și tratați la cabinetul veterinar al unuia dintre operatori, până la reconstruirea spațiului destinat activităților veterinare de la nivelul padocului. 

Incendiu la padoc: A ars spațiul pentru activități veterinare!


Foto: Facebook

În noaptea de vineri spre sâmbătă, la Adăpostul de câini comunitari din str. I.C.Brătianu, municipiul Botoșani, în condițiile fenomenelor meteo extreme - Cod portocaliu, a avut loc un incendiu în sala pentru activități veterinare, în urma căruia clădirea a suferit pagube semnificative.

Adăpostul pentru câini, din care face parte și clădirea incendiată, este folosit de operatori privați care îl administrează în baza unui Acord cadru de servicii și a unui Contract subsecvent, în condițiile legii, informează reprezentanții Direcției Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani.

 În urma incendiului, din fericire, nu au fost victime omenești, iar cei 650 de câini nu au avut de suferit, focul neextinzându-se la padocurile în care sunt cazați.

"DSPSA face toate demersurile pentru protejarea patrimoniului public cu diligența unui bun proprietar, în conformitate cu ROF. Operatorii asigură buna desfășurare a activităților contractuale, iar câinii care necesită îngrijiri medicale speciale sunt transportați și tratați la cabinetul veterinar al unuia dintre operatori, până la reconstruirea spațiului destinat activităților veterinare de la nivelul padocului", a declarat directorul adjunct al Direcției Servicii Publice, Sport și Agrement, Ciprian Boariu.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Două cutremure în această dimineață în România.

astăzi, 10:22
123

Două cutremure au avut loc luni dimineață, conform Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.Primul cutremur a avut loc la graniță cu România, &icir...

La Urgențe după un accident nefericit la joacă!

astăzi, 10:09
232

Un băieţel de şapte ani din Botoşani a ajuns la Urgenţe după un accident nefericit la joacă.Micuţul, care locuieşte în zona Parcul Tineretului, se afla la joacă împreună cu ...

Un copil de 6 ani a fost trimis la Iași în stare gravă după ce a fost atacat de câinele familiei!

astăzi, 08:48
555

Un copil de şase ani din Havârna a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost atacat de câinele familiei. Incidentul a avut loc sâmbătă seară, în curtea familiei...