Incendiu la o casă din Bucecea. Update: Două persoane au fost preluate cu ambulanța, prezentând arsuri grave

Incendiu la o casă din Bucecea. Update: Două persoane au fost preluate cu ambulanța, prezentând arsuri grave

Pompierii botoșăneni au fost solicitați sa intervină, în această seară, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o casa în orașul Bucecea, pe strada Învăţător Vasiliu.

Din primele informații, în locuință ar fi fost o persoana imobilizata la pat.

“La fața locului s-au deplasat atât pompierii voluntari din oraș, cât și pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu trei autospeciale cu apă și spumă”, au declarat reprezentanții ISU Botoșani.

Persoana a fost scoasă din casa de către vecini, intoxicată cu fum și respira greu, iar la fata locului s-au deplasat și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță.

Update:

La locul evenimentului au fost identificate două victime, găsite conștiente de către forțele de intervenție. Este vorba despre o femeie de 65 de ani și un bărbat de 43 de ani, intoxicați cu fum, care prezentau arsuri grave, la sosirea pompierilor. 

La prima evaluare, efectuată la fața locului, femeia a suferit arsuri de gradele 1,2 și 3 pe față, membrele superioare și partea posterioară a toracelui (aprox. 35%), iar barbatul prezenta arsuri de gradele 1, 2 si 3 pe fata și membrele superioare.

Victimele au fost preluate de echipajele Serviciului de Ambulanță Județean și transportate la spital.

Incendiul este stins. Au ars o parte din bunurile dintr-o cameră. Cel mai probabil, incendiul s-a produs din cauza unei lumânări aprinse lasată nesupravegheata lângă materiale combustibile.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânărul care a accident o femeie pe Sucevei, în arest pentru următoarele 30 de zile

Sâmbătă, 18 Ianuarie 2020
572

Instanța de judecată și-a însușit propunerea organelor judiciare și a dispus măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile față de tânărul de 27 de ani, din localitate...

Ministrul Mediului: Statul renunță la taxa auto în 2020

Sâmbătă, 18 Ianuarie 2020
410

Anul acesta nu vom avea taxă auto, anunță ministrul Mediului. Costel Alexe spune că Guvernul nu va implementa în acest an o nouă taxă auto pe mașinile second-hand importate.Taxa auto ...

Municipalitatea a aprobat proiectul de reabilitare a Liceului „Petru Rareș”. Trei clădiri vor fi modernizate și echipate, cu peste 5,6 milioane de lei

Sâmbătă, 18 Ianuarie 2020
417

Proiectul „Reabilitare şi modernizare Grup Şcolar Botoşani” a fost aprobat de către consilierii locali ai municipiului Botoșani, în prima ședință din acest an, desfășurat...