Incendiu la o casă din Bucecea. Update: Două persoane au fost preluate cu ambulanța, prezentând arsuri grave

Incendiu la o casă din Bucecea. Update: Două persoane au fost preluate cu ambulanța, prezentând arsuri grave

Pompierii botoșăneni au fost solicitați sa intervină, în această seară, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o casa în orașul Bucecea, pe strada Învăţător Vasiliu.

Din primele informații, în locuință ar fi fost o persoana imobilizata la pat.

“La fața locului s-au deplasat atât pompierii voluntari din oraș, cât și pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu trei autospeciale cu apă și spumă”, au declarat reprezentanții ISU Botoșani.

Persoana a fost scoasă din casa de către vecini, intoxicată cu fum și respira greu, iar la fata locului s-au deplasat și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță.

Update:

La locul evenimentului au fost identificate două victime, găsite conștiente de către forțele de intervenție. Este vorba despre o femeie de 65 de ani și un bărbat de 43 de ani, intoxicați cu fum, care prezentau arsuri grave, la sosirea pompierilor. 

La prima evaluare, efectuată la fața locului, femeia a suferit arsuri de gradele 1,2 și 3 pe față, membrele superioare și partea posterioară a toracelui (aprox. 35%), iar barbatul prezenta arsuri de gradele 1, 2 si 3 pe fata și membrele superioare.

Victimele au fost preluate de echipajele Serviciului de Ambulanță Județean și transportate la spital.

Incendiul este stins. Au ars o parte din bunurile dintr-o cameră. Cel mai probabil, incendiul s-a produs din cauza unei lumânări aprinse lasată nesupravegheata lângă materiale combustibile.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Au început lucrările de întreținere a gazonului pe Stadionul Municipal din Botoșani

astăzi, 18:54
68

Direcția Servicii Publice Sport și Agrement Botoșani a început lucrările de întreținere a gazonului de pe Stadionul Municipal, suprafață de joc pe care se va desfășura, peste c&ac...

Un botoșănean a ajuns cu pulsul aproape la zero, după ce a fost atacat de albine

astăzi, 18:40
201

Un bărbat de 63 de ani a ajuns la Urgenţe, după ce a fost la un pas de moarte din cauza albinelor.Botoşăneanul are mai mulţi stupi pe un teren din localitatea Orăşeni Vale, însă ac...

Două angajate și o beneficiară din două centre sociale din județ, depistate cu Covid-19

astăzi, 15:33
516

Două angajate ale centrelor de asistență socială din Suharău și din Mihăileni, din județul Botoșani, au fost diagnosticate cu Covid-19, vineri, respectiv sâmbătă dimineață. Mai mult...