În urmă cu puțin timp: O femeie din Mihai Eminescu a fost la un pas de a-și incendia locuința

În urmă cu puțin timp: O femeie din Mihai Eminescu a fost la un pas de a-și incendia locuința

În urmă cu puțin timp, pompierii botoșăneni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui început de incendiu produs într-un bloc de pe raza localității Cătămărăști Deal, din comuna Mihai Eminescu.

La fata locului s-au deplasat trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu doua autospeciale cu apă și spuma si o ambulanta SMURD.

La sosirea forțelor de intervenție, pompieri au constatat ca in chiuveta bucătăriei unui apartament situat la etajul 1 ardeau mai multe bunuri, locuința fiind plina de fum. Pompierii au stins începutul de incendiu și au aerisit apartamentul.

Din primele informații, proprietara a fost cea care a generat incendiul. Aceasta nu a suferit arsuri si nu a fost intoxicata cu fum.

Era agitata, motiv pentru care a fost preluata de echipajul SMURD si transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Amenzi COVID de peste 50.000 de lei aplicate în Botoșani într-o singură zi

astăzi, 19:30
396

Duminică, 9 august a.c., toate structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne din Botoșani au continuat acțiunile desfășurate în sistem integrat, împreună cu celelalte i...

Șeful Urban Serv: „Fiecare cetățean să dea un leu sau doi pentru curățenia pe morminte”

astăzi, 18:45
701

Directorul Urban Serv, Bogdan Buhăianu, a declarat că suplimentarea personalului de muncă, în vedere curățării cimitirelor din Botoșani, este imposibilă pentru că, astfel, societatea ar...

BEJ a stabilit numărul minim de susținători pentru a candida Consiliul Județean

astăzi, 18:33
269

Biroul Electoral de Circumscripţie Județean (BECJ) din Botoşani a stabilit, luni, numărul minim de susținători necesar pentru depunerea candidaturilor pentru funcțiile de președinte al Consili...