În urmă cu puțin timp: O femeie din Mihai Eminescu a fost la un pas de a-și incendia locuința

În urmă cu puțin timp: O femeie din Mihai Eminescu a fost la un pas de a-și incendia locuința

În urmă cu puțin timp, pompierii botoșăneni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui început de incendiu produs într-un bloc de pe raza localității Cătămărăști Deal, din comuna Mihai Eminescu.

La fata locului s-au deplasat trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu doua autospeciale cu apă și spuma si o ambulanta SMURD.

La sosirea forțelor de intervenție, pompieri au constatat ca in chiuveta bucătăriei unui apartament situat la etajul 1 ardeau mai multe bunuri, locuința fiind plina de fum. Pompierii au stins începutul de incendiu și au aerisit apartamentul.

Din primele informații, proprietara a fost cea care a generat incendiul. Aceasta nu a suferit arsuri si nu a fost intoxicata cu fum.

Era agitata, motiv pentru care a fost preluata de echipajul SMURD si transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vești sumbre pentru bugetari: din ianuarie anul viitor revine impozitarea progresivă!

Luni, 18 Martie 2024
313

Salariile bugetarilor ar putea îngheța pentru a reduce cheltuielile. Mai mult, anunță Marcel Boloș, ministrul de finanțe, impozitarea progresivă ar putea fi implementată în Rom&acir...

Mama lui Ayan, mesaj emoționant către comunitate: ”Este pentru prima dată când mă mândresc ca sunt româncă!”

Luni, 18 Martie 2024
5490

Ayan locuia la Tudora, cu bunicii, iar părinții munceau în Londra. Duminică, o veste cruntă i-a năucit: copilul lor nu era de găsit.Au urmat mai bine de 24 de ore de căutări, cu o mo...

Patru tineri din Botoșani, deținători de droguri, depistați și sancționați de jandarmi!

Luni, 18 Martie 2024
218

La finalul săptămânii trecute, în urma acțiunilor executate de jandarmii botoșăneni împreună cu Serviciul Județean de Combatere a Criminalității Organizate Botoșani î...