Flori rupte de pe Pietonalul Unirii de mai mulți tineri de etnie romă

Mai mulți tineri de etnie romă au fost prinși în timp ce rupeau florile din rondurile ornamentale aflate de Pietonalul Unirii, din municipiul Botoșani.

Flori rupte de pe Pietonalul Unirii de mai mulți tineri de etnie romă

S-a întâmplat în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 01.00. "Distracția" indivizilor a fost observată de polițiștii locali, prin intermediul camerelor de supraveghere de pe Pietonal. 

La fața locului au fost identificați șapte tineri de etnie romă, cunoscuți de altfel de polițiști ca fiind persoane cu un comportament antisocial și agresiv. Toți cei șapte tineri au fost amendați.

Cu o seară înainte, în jurul orei 00.47, polițiștii locali din cadrul dispeceratului au sesizat faptul că mai mulți tineri distrug o bancă situată lângă Hotelul „Rareș” din Centrul Vechi. O patrulă s-a deplasat la fața locului, însă la apariția polițiștilor făptuitorii au fugit.

Cu toate acestea, activitatea de patrulare a fost continuată, în jurul orei 02.30, fiind identificați doi dintre făptuitori, fiind vorba de doi minori, care au fost sancționați în conformitate cu prevederile H.C.L. nr. 355/2011. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Actorii botoșăneni care au călcat pe covorul roșu de la Cannes revin în Botoșani! (Foto)

astăzi, 11:55

Comunitatea Rușilor Lipoveni din Botoșani, împreună cu Uniunea Armenilor din România - sucursala Botoșani, invită publicul pe 24 martie, la ora 12.30, în Sala “Eminescu&rd...

Mesaj devastator pentru politicieni de la copilul unor români care muncesc în Italia: ”I-au înstrăinat pe părinții mei!” / ”Noi o să fim puterea țării!”

astăzi, 11:25
65

La doar 15 ani, Denis, un adolescent de origine română născut și crescut în Italia, a devenit subiectul unei dezbateri intense după ce a postat pe rețelele de socializare un mesaj pat...

S-au oprit sau nu căutările lui Ayan pe timpul nopții? Mărturisirea unui localnic: ”Aici pot confirma!” (Foto)

astăzi, 10:34
963

Din fericire, copilul a fost găsit luni de către polițiști. Micuțul era nevătămat, fiind predat imediat medicilor pentru a fi evaluat medical.Dispărut de duminică, în jurul orei 15....