Femeie preluată de urgență de elicopterul SMURD de la Dorohoi după ce a suferit un infarct

Femeie preluată de urgență de elicopterul SMURD de la Dorohoi după ce a suferit un infarct

O femeie în vârstă de 74 de ani a fost adusă la Spitalul Municipal Dorohoi după ce a solicitat ajutor. Aceasta a fost dusă cu ambulanța, fiind diagnosticată cu infarct miocardic acut inferior și s-a solicitat elicopterul SMURD pentru transferul la Iași.

Pompierii dorohoieni au fost solicitați pentru a asigura zona în care va ateriza elicopterul și anume suprafața Stadionului Municipal Dorohoi „1 Mai”. Aceștia s-au deplasat prompt la fața locului și au luat toate măsurile corespunzător procedurilor. Aparatul de zbor a aterizat pe stadionul „1 Mai” din Dorohoi, în jurul orei 10:15, de unde a preluat-o pe femeie, pentru a o transporta la Iași. 

DorohoiNews.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Nouă viitori pompieri au depus jurământul militar, la sediul ISU Botoșani

astăzi, 12:53
6

Nouă dintre elevii Școlii de Subofițeri Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești, promoția martie-noiembrie 2020 au depus, vineri, jurământul militar.Es...

Două femei infectate cu COVID au născut la Maternitatea din Botoşani. Alte cinci gravide pozitive au primit tratament

astăzi, 12:33
126

Două femei infectate cu virusul COVID-19 au născut la Secţia de obstetrică şi ginecologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) "Mavromati" Botoşani, iar alte cinci, în diver...

Anunț Nova Apaserv cu privire la programul casieriilor pe 1 iunie

astăzi, 12:21
70

S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani anunță utilizatorii că în data de 1 iunie, toate casieriile vor avea program cu publicul în intervalul orar 9:00-17:00.