Femeie pe punctul de a naște, implicată într-un accident provocat de soțul grăbit

Femeie pe punctul de a naște, implicată într-un accident provocat de soțul grăbit

Un bărbat de 33 de ani din județ și soția sa au fost implicați într-un accident produs marți seară. Cei doi se grăbeau să ajungă la Materniate, femeia fiind pe punctul de a naște. Din păcate, însă, deplasarea cu viteză peste limitele legale și manevra de depășire pe linie continuă a unui microbuz au determinat autoturismul în care se aflau să se ciocnească de autovehicul.

Incindentul a avut loc în apropiere de Trușești. Șoferul microbuzului a virat la stânga, moment în care bărbatul grăbit s-a intrat cu mașina în cel pe care încerca să îl depășească.

Conducătorii implicați nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

În urma accidentului, femeia a fost grav rănită la genunchi. O ambulață a preluat-o și a transportat-o către Materitatea din Botoșani, unde starea sa a fost stabilizată.

Bărbatul de 33 de ani este cercetat, în prezent, pentru vătămare corporală din culpă, pe numele acestuia fiind deschis un dosar penal.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bătrână din Dorohoi, acroșată cu mașina, pe trecerea de pietoni

astăzi, 10:09
37

O femeie în vârstă de 82 de ani, din municipiul Dorohoi, a fost acroșată, joi dimineață, pe o trecere de pietoni din localitate, pe Bulevard, în zona bisericii „Sf. Vineri...

Supremația cuantică și supremația comică

astăzi, 10:07
12

de Ciprian Mihali, filosof, profesor universitar:Google a anunțat acum două luni că un computer cuantic ar fi efectuat în 3 minute și 20 de secunde un calcul pe care cel mai puternic com...

Primii care au înțeles ce se întâmplă cu adevărat la granița de nord a județului Botoșani: Medicii de familie cer autorităţilor să intensifice măsurile de prevenire şi combatere a difteriei!

astăzi, 09:51
134

Medicii de familie cer autorităţilor să intensifice măsurile de prevenire şi să se pregătească pentru combaterea difteriei, argumentând că difteria a devenit ameninţare pentru Rom&acir...