Accident în miez de noapte în județ, soldat cu o victimă

Accident în miez de noapte în județ, soldat cu o victimă

Un bărbat din Bucecea a ajuns la spital, iar maşina sa a fost făcută praf, după un accident produs aproape de miezul nopţii. Incidentul a avut loc pe drumul ce leagă localităţile Ionăşeni și Cucorăni.

Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, se afla la voanul unui autoturism Volkswagen cu care se îndrepta spre Cucorăni, însă la un moment dat, într-o clipă de neatenţie, a pierdut controlul volanului şi maşina a ieşit de pe şosea, lovindu-se violent într-un copac de pe partea dreaptă a drumului.

Conducătorul auto a rămas iniţial blocat în maşină, însă a putut deschide portiera, în cele din urmă, acesta sunând la 112 pentru a cere ajutor.

La faţa locului au ajuns echipaje de Poliţie, dar şi echipajul medical al SMURD, care a acordat victimei primul ajutor, după care a transportat-o la spital pentru mai multe investigaţii. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
21

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
118

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
27

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...