Femeie înjunghiată în gât de soț, după o ceartă! FOTO

Femeie înjunghiată în gât de soț, după o ceartă! FOTO

O femeie în vârstă de 41 de ani, din judeţul Botoşani, a ajuns, vineri dimineaţă, la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Mavromati după ce a fost înjunghiată de partenerul de viaţă.

Cei doi locuiesc în satul Gorbăneşti. Din spusele vecinilor, de ceva vreme soții nu se mai înțeleg și chiar s-a auzit că unul dintre ei ar vrea să intenteze divorţul.

Vineri dimineaţă s-au luat la ceartă, iar bărbatul a pus mâna pe un cuţit cu care a tăiat-o pe femeie în zona gâtului. Strigătele acesteia de ajutor au alertat vecinii, dar și pe cele două fiice, care au sunat la 112. La faţa locului a ajuns o ambulanţă, victima fiind transportată la spital.

“Pacienta prezenta o plagă tăiată de cuţit prin agresiune, în regiunea gâtului. După ce a fost stabilizată a fost transportată la UPU”, a declarat medicul Eduard Gurău, din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani. 

Femeia a avut un mare noroc pentru că lama cuţitului nu era foarte ascuţită şi se pare că soţul ei a scăpat cuţitul din mână, moment în care aceasta a fugit să ceară ajutor.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs evenimentul. Bărbatul a fost luat la audieri, urmând a se face și încadrarea juridică a faptei. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de peste 150 de kg adus la spital de pompieri

astăzi, 15:24
44

Un bărbat de peste 150 de kilograme a ajuns la spital în această dimineață. Din cauza probelemelor respiratorii pe care acesta le acuza, familia a apelat la 112 pentru a cere ajutorul cadrel...

Băiat de 13 ani la spital, după un accident cu bicicleta

astăzi, 15:20
71

Vineri după-amiază, în localitatea Todireni, un echipaj mixt polițist-jandarm a acordat sprijin personalului medical de pe ambulanță în cazul unui băiat în vârstă de 13 ...

COVID: Numărul cazurilor active crește, cel al autoizolaților scade, în Botoșani

astăzi, 15:05
105

Până vineri, 5 iunie, potrivit datelor centralizate de Direcția de Sănătate Publică, la nivelul județului Botoșani, dintre cele 812 persoane testate pozitiv la COVID, 563 au fost declarat...