Femeie încătușată. Aproape în comă alcoolică și fără permis, a furat o mașină și a provocat un accident

Femeie încătușată. Aproape în comă alcoolică și fără permis, a furat o mașină și a provocat un accident

O femeie de 39 de ani, din municipiul Botoșani, a fost reținută pentru 24 de ore, după ce a furat mașina unui membru de familie și a condus-o, deși se afla aproape în comă alcoolică și nu deține permis, apoi a provocat un accident rutier.

Totul s-a petrecut sâmbătă seară. Potrivit anchetatorilor, în urma probatoriului administrat, s-a stabilit că aceasta a sustras din fața imobilului în care locuia, de pe strada Doboșari, un autoturism pe care l-a condus până pe Bulevardul Mihai Eminescu, unde a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu scuarul care delimitează cele două sensuri de mers.

„După incident, femeia a abandonat autoturismul și a părăsit locul faptei, ulterior fiind depistată în apropierea sediului IPJ Botoșani. Fiind testată cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată a fost de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că aceasta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule”, a relatat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ).

Femeia a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului, conducere fără permis și furt în scop de folosință.

(fotografie din arhivă)

 

Spune-ne opinia ta