Dramă. Moarte șocantă după ce a primit o palmă!

Dramă. Moarte șocantă după ce a primit o palmă!

Anchetatorii botoșăneni investighează moartea unui bărbat de 56 de ani, care a murit într-un bar după e a fost victima unei agresiuni.

Incidentul a avut loc joi seară într-un bar din localitatea Stăuceni, din județul Botoșani.

Anchetatorii au reușit să afle că bărbatul de 56 de ani era în bar, aşezat pe scaunul din zona terasei, iar la un moment dat a intrat în conflict cu un tânăr de 17 ani, originar din satul Silişcani.

Acesta din urmă l-ar fi lovit cu palma în zonă capului, iar victimei i s-a făcut rău imediat după, a lăsat capul în jos și a intrat în stop cardio respirator.

Acest lucru l-au descoperit însă ceilalţi clienţi din bar peste câteva zeci de minute, iar când au realizat că bărbatul nu mai respira, au sunat la 112.

La fața locului a ajuns o ambulanță cu medic, însă, din păcate, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a-l salva, fiind constatat decesul.

Bărbatul de 56 de ani era divorțat de mai mult timp și locuia împreună cu mamă lui în localitatea Stăuceni. Oamenii spun că nu era un om conflictual și nu înțeleg de ce s-a ajuns la violentă.

Corpul neînsuflețit a fost preluat de medicii legiști, iar procurorii așteaptă rezultatul necropsiei pentru a stabili dacă victima a murit în urmă unei afecțiuni medicale sau în urma palmei primite de la tânărul de 17 ani, urmând a stabili și o încadrare juridică a faptei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
334

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
574

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
167

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...