Dramă. Moarte șocantă după ce a primit o palmă!

Dramă. Moarte șocantă după ce a primit o palmă!

Anchetatorii botoșăneni investighează moartea unui bărbat de 56 de ani, care a murit într-un bar după e a fost victima unei agresiuni.

Incidentul a avut loc joi seară într-un bar din localitatea Stăuceni, din județul Botoșani.

Anchetatorii au reușit să afle că bărbatul de 56 de ani era în bar, aşezat pe scaunul din zona terasei, iar la un moment dat a intrat în conflict cu un tânăr de 17 ani, originar din satul Silişcani.

Acesta din urmă l-ar fi lovit cu palma în zonă capului, iar victimei i s-a făcut rău imediat după, a lăsat capul în jos și a intrat în stop cardio respirator.

Acest lucru l-au descoperit însă ceilalţi clienţi din bar peste câteva zeci de minute, iar când au realizat că bărbatul nu mai respira, au sunat la 112.

La fața locului a ajuns o ambulanță cu medic, însă, din păcate, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a-l salva, fiind constatat decesul.

Bărbatul de 56 de ani era divorțat de mai mult timp și locuia împreună cu mamă lui în localitatea Stăuceni. Oamenii spun că nu era un om conflictual și nu înțeleg de ce s-a ajuns la violentă.

Corpul neînsuflețit a fost preluat de medicii legiști, iar procurorii așteaptă rezultatul necropsiei pentru a stabili dacă victima a murit în urmă unei afecțiuni medicale sau în urma palmei primite de la tânărul de 17 ani, urmând a stabili și o încadrare juridică a faptei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FOTO: Primele autobuze pentru transportul local de călători au ajuns la Botoșani

astăzi, 17:02
208

Primul lot de patru autobuze care vor asigura transportul local de călători în municipiul Botoșani a ajuns marți, 2 iunie, la Botoșani.Autobuzele, marca ISUZU, vor înlocui actuale...

Grenadă de mână defensivă cu focosul secționat, descoperită în gospodăria unui localnic din comuna Vorona

astăzi, 16:01
92

Muniția provine din timpul conflictelor armate și a fost descoperită pe timpul executării unor lucrări de excavație pentru turnarea temelie unei case.Elementul de muniție a fost ridicat și...

În urmă cu puțin timp: cutremur de 4,8 grade în zona seismică Vrancea

astăzi, 14:34
372

Institutul Naţional de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica Pământului a anunțat în urmă cu puțin timp că un nou cutremur cu magntudinea de 4,8 grade, a avut loc în zona seismi...