Dorohoi: Copii răniți după ce peretele unei case s-a prăbușit peste ei!

Dorohoi: Copii răniți după ce peretele unei case s-a prăbușit peste ei!

Incident deosebit de grav petrecut miercuri dimineață, la Dorohoi! Doi minori, de 17 și, respectiv, 15 ani, au fost transportați la spital după ce peretele unei case s-a prăbușit peste ei.

Se pare că mai multe persoane ajutau la demolarea unei case vechi, iar la un moment dat un perete a căzut, prinzându-i pe cei doi minori. Prinși sub bucăţile mari de perete, copiii au strigat după ajutor. Băiatul de 17 ani a reuşit să iasă singur, însă cel de 15 ani a avut nevoie de ajutorul pompierilor, trupul lui fiind strivit sub o bucată mare de zid.

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi, două echipaje de ambulanță din cadrul SJA și un echipaj de poliție.

Ambele victime au fost transportate de urgență la Spitalul Municipal Dorohoi, apoi direcţionate cu două ambulanţe către Botoşani, din cauza stării grave în care se aflau.

Băiatul de 17 ani a fost diagnosticat cu un traumatism de coloană lombară, despre cel mic medicii spunând că a fost pur şi simplu strivit sub greutatea construcţiei prăbuşite peste el. De la Secţia de Pediatrie, un echipaj SMURD cu medic l-a transportat pe băiatul de 15 ani la Spitalul Judeţean pentru un examen la computerul tomograf. Ulterior, medicii au luat decizia ca acesta să fie direcţionat de urgenţă la Iaşi, cu o altă ambulanţă cu medic, pacientul fiind diagnosticat cu un hemopneumotorax stâng, pneumomediastin, emfizem laterocervical stâng, fractură omoplat stâng, apofize vertebrale rupte, intubat. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mircea Geoană va deveni secretar general adjunct al NATO!

astăzi, 16:02
2

Fostul ministru de Externe, Mircea Geoană, va prelua funcția de secretar general adjunct al NATO  din luna octombrie, după ce a fost numit de secretarul general al Alianței Nord –Atlant...

Bărbatul dispărut duminică în apele Prutului a fost găsit

astăzi, 15:14
214

Bărbatul dispărut duminică în apele Prutului, pentru care s-au mobilizat pompieri din două județe, Botoșani și Neamț, timp de patru zile, a fost găsit astăzi, la aproximativ doi kilometri d...

Suntem cei mai tari din Europa! La inflație! De șase luni!

astăzi, 14:51
39

Guvernul actual a reușit în ultimul timp să ne țină constant pe primul loc din Europa, așa că astăzi putem să ne lăudăm că suntem liderii Uniunii Europene, dar la capitolul inflație....