Doi tineri din Ipotești, suspectați că au aruncat trupul unui bărbat în fântână

Doi tineri din Ipotești, suspectați că au aruncat trupul unui bărbat în fântână

La data de 15 noiembrie a.c. polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr 1 au fost sesizați cu privire la faptul că într-o fântână de pe raza localității Ipotești a fost identificat cadavrul unui bărbat de 39 de ani.

În cauză a fost deschisă o anchetă sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă. Totodată a fost dispusă și efectuarea unei necropsii pentru stabilirea cauzei decesului.

Ulterior, din verificările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul ca victima ar fi fost agresată de doi tineri, de 18 si 27 de ani, pe care îi cunoștea și cu care ar fi petrecut timpul, consumând băuturi alcoolice, în noaptea de 23/24 octombrie 2020.

Din cercetări a rezultat că între victimă și cei doi agresori ar fi izbucnit un conflict spontan, aceștia din urmă aplicându-i mai multe lovituri, după care ar fi aruncat-o într-o fântână de pe raza localității unde domiciliază unul dintre aceștia.

Astfel, a fost schimbată încadrarea faptei, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de omor.

În cursul zilei de astăzi, au fost puse in executare două mandate de percheziție domiciliară la locuințele celor doi tineri bănuiți de comiterea faptei.

Cu ocazia activităților desfășurate au fost identificate și ridicate in vederea continuării cercetărilor mai multe mijloace materiale de probă.

De asemenea, au fost depistați cei doi tineri bănuiți de comiterea faptei, fiind conduși la audieri.

Față de unul dintre tineri fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, celălalt fiind plasat sub control judiciar.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
17

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...

Atenție la condițiile de trafic! Cod galben de ceață în mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 09:21
35

Meteorologii au emis un Cod galben de ceață pentru localitățile: Dorohoi, Hudești, Coțușca, Suharău, Havârna, Vorniceni, Rădăuți-Prut, Ibănești, Șendriceni, Cristinești, Avrămeni...

Olimpiada de Limba și literatura ucraineană maternă 2024 – etapa națională – se va desfășura începând de luni la Botoșani

astăzi, 09:05
29

În perioada 22-25 aprilie 2024, la Botoșani se va desfășura a XXX-a ediție a Olimpiadei naționale de limba și literatura ucraineană maternă – etapa națională, un eveniment de pre...