Doi botoșăneni, în Top 10 urmăriți din România

Doi botoșăneni, în Top 10 urmăriți din România

DANILIUC EUGEN

Într-un Top 10 urmăriți din România, doi sunt botoșăneni, ambii fiind dați în urmărire națională și internațională după ce au fost condamnați la închisoare. În Top 10 urmăriți din România se mai află persoane din Târgoviște, Fălticeni, București (2), Iași (2), Tulcea, Timișoara. 

Primul dintre ei, Daniliuc Eugen, a comis fapta în decembrie 2010, iar după aflarea sentinței s-a făcut nevăzut. El a fost condamnat la 5 ani și 20 de zile de închisoare pentru tentativă de omor.

DANILIUC EUGEN
Născut în: MUN.BOTOȘANI, JUD. BOTOȘANI
Data nașterii: 14-04-1988
Cetățenie: ROMÂNĂ
Domiciliat în: COM. CORNI, JUD. BOTOȘANI
Localitatea: CORNI
Motivul: MANDAT DE EXECUTARE A PEDEPSEI CU INCHISOAREA
Fapta: Tentativa de omor
Semnalmente
Înălțime 1,73 m, greutate 68 kg, ochi albaștri, păr șaten.

Mandat de executare a pedepsei nr. 70/2017 din 28.06.2017, emis de Tribunalul Botoșani, dosar nr. 1181/40/2016, fiind condamnat la 5 ani și 20 zile închisoare pentru savârșirea infracțiunii de tentativă de omor. Susnumitul se sustrage executării pedepsei. Urmărit național și internațional.

În anul 2010, tânărul pe atunci în vârstă de 22 de ani a înjunghiat un taximetrist. Deși rănită grav, victima a avut puterea să conducă până la spital. Înainte de operație, taximetristul a apucat să spună că agresorul i-a cerut inițial să-l ducă undeva în județ, apoi a schimbat destinația spre localitatea Brehuiești, la 15 kilometri de Botoșani. L-a oprit la marginea satului, a ieșit din mașină și, după câteva minute, a urcat în spate și l-a atacat pe sofer. După atac, agresorul a dispărut.

Cel de-al doilea, un dorohoian în vârstă de 42de ani, a fost condamnat la închisoare pentru prostituție/proxenetism. Este născut în Dorohoi și în prezent este dat în urmărire națională și internațională. 

POPOVICI GABRIEL VASILE
Născut în: DOROHOI, JUD. BOTOSANI
Data nașterii: 29-05-1976

Cetățenie: Română

Domiciliat în: DOROHOI, JUD. BOTOSANI

Motivul: MANDAT DE EXECUTARE A PEDEPSEI CU INCHISOAREA

Fapta: Prostitutie / proxenetism

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministrul Muncii, la Botoșani: Industria textilă, cea mai afectată după pandemie

astăzi, 15:50
30

Prezentă în cursul zilei de vineri la Botoșani, Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a explicat, în cadrul unei conferințe de presă, că domeniul textil este cel mai afectat după pand...

Doi elevi din Botoșani au fost admiși cu media 10 la liceu

astăzi, 15:15
142

Nu mai puțin de 2647 absolvenţi ai clasei a VIII-a din județul Botoșani au fost repartizaţi computerizat în învăţământul liceal de stat, în anul școlar 2020-2021. Mini...

Bărbat în stare critică preluat de elicopter SMURD

astăzi, 15:09
116

Un bărbat a ajuns joi, la spital după ce a suferit un infarct. Pacientul în vârstă de 67 de ani, din Hilișeu-Horia, s-a prezentat la Spitalul Municipal Dorohoi cu dureri în ...