Detalii noi in cazul agresiunii de la Stauceni! Suspectii au fost identificati! Vezi ce au aflat politistii si care este starea tanarului trimis la Iasi!
BOTOSANI

Politistii botosaneni continua cercetarile in cazul agresiunii ce a avut loc in noaptea de sambata spre duminica, la Stauceni, unde patru tineri au fost batuti cu batele de alte persoane, dupa o sicanare in trafic.

Detalii noi in cazul agresiunii de la Stauceni! Suspectii au fost identificati! Vezi ce au aflat politistii si care este starea tanarului trimis la Iasi!

Oamenii legii i-au identificat pe agresori, fiind vorba de trei tineri de aproximativ 20 de ani, din satul Tocileni, comuna Stauceni.

Dupa o sicanare in trafic, cei trei invidizi au urmarit masina în care se aflau patru baieti si doua fete, iar cand au ajuns la un capat de drum, i-au atacat cu batele si cu spray lacrimogen, loviturile fiind indreptate in special spre cap. Unul dintre baieti si cele doua fete au reusit sa fuga si sa se ascunda in curtea unui localnic, in timp ce ceilalti trei baieti au cazut in mainilie agresorilor.

In starea cea mai grava se afla un baiat in varsta de 18 ani, care se afla internat la Clinica de Neurochirurgie din Iasi, fiind supus mai multor interventii chirurgicale. Starea sa este in continuare critica, iar medicii sunt rezervati.

Cei trei suspecti au fost audiati si vor fi cercetati in stare de libertate. Acestia s-au ales cu dosare penale pentru lovire si distrugere, iar soferul autoturismului VW Passat s-a mai ales si cu un dosar penal pentru ca s-a urcat la volan, desi avea permisul suspendat.

Citeste aici declaratiile victimelor: Tineri urmăriți cu mașina și bătuți cu bestialitate! Una dintre victime se află în comă!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Organele de ordine vor asigura paza la manifestările religioase cu ocazia sărbătoririi Sfântului Mare Mucenic Gheorghe! (Foto)

astăzi, 14:53
28

În zilele de 22 și 23 aprilie, jandarmii botoșăneni, împreună cu efective de poliție, poliție locală și pompieri, vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea in siguranță a ...

Cum să evităm pericolele internetului, sfaturi pentru părinți!

astăzi, 14:35
14

Într-un document redactat la începutul anilor 2000 în Statele Unite ale Americii, intitulat „Familia ta și ciberspațiul”, se vorbeşte despre lucrurile pe care părinț...

Toți profesorii corectori de la Evaluarea Națională și BAC 2024 vor fi în centre de evaluare, nu vor mai evalua de acasă, anunță Ligia Deca

astăzi, 13:36
74

Profesorii corectori de la Evaluarea Națională și examenul național de Bacalaureat 2024 vor fi în centre de examen, nu vor mai putea evalua lucrările elevilor de acasă, așa cum s-a î...