Copil căzut de la etajul 3 al unui bloc din Dorohoi!

Copil căzut de la etajul 3 al unui bloc din Dorohoi!

Un băiețel a căzut duminică seara de la geamul apartamentului în care locuiește cu părinții, în municipiul Dorohoi, fiind preluat de ambulanță și transportat la spital.

Incidentul a avut loc pe strada Ghiocelului. Apartamentul în care locuiește băiatul, în vârstă de 10 ani, este situat la etajul trei. Copilul se afla în balcon iar într-un moment de neatenţie s-a aplecat mult prea tare şi a căzut în gol, țipetele acestuia alertând vecinii, dar și pe părinții.

Oamenii au sunat la 112, în scurt timp la fața locului ajungând un echipaj din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță. Copilul, care era conștient, și extrem de speriat, a fost preluat de cadrele medicale, iar de la Botoșani a fost trimis echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă pentru a-l prelua și transporta la Secția de Pediatrie, unde va fi supus mai multor investigații. 

Poliţiştii au deschis şi ei o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs nefericitul eveniment.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
505

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
69

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
89

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...