Botoșani: Soacră salvată de furia ginerelui!

O femeie a ajuns la spital după ce a fost victima agresiunilor propriului ginere, acesta lovind-o cu pumnii și picioarele, spărgând și două geamuri de la portierele mașinii. Bărbatul a fost preluat de jandarmi, spre a fi audiat.

Botoșani: Soacră salvată de furia ginerelui!
Duminică, puțin înainte de miezul nopții, un apel telefonic semnala că în apropiere de intersecția Bulevardului George Enescu cu strada Pacea se află o femeie cu urme de sânge la nivelul feței, cel mai probabil victimă a unei agresiuni.
 
La mică distanță de femeie, jandarmii au identificat un bărbat cu mâinile pline de sânge, care țipa și înjura, tulburând liniștea locatarilor de la imobilele din apropiere.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că bărbatul și-a agresat soacra, lovind-o în mod repetat cu pumnii și picioarele, în timp ce aceasta se afla la volanul unui autovehicul, spărgând și două geamuri de la portiere.
 
"Femeia a ajuns în cele din urmă la spital, din cauza rănilor suferite, iar ginerele la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani, pentru întocmirea actelor procedurale prevăzute de Codul Penal. Actele întocmite de jandarmi vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani în vederea competentei soluționări", au precizat reprezentanții IJJ Botoșani.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
97

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
604

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
211

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...