Botoșani: Soacră salvată de furia ginerelui!

O femeie a ajuns la spital după ce a fost victima agresiunilor propriului ginere, acesta lovind-o cu pumnii și picioarele, spărgând și două geamuri de la portierele mașinii. Bărbatul a fost preluat de jandarmi, spre a fi audiat.

Botoșani: Soacră salvată de furia ginerelui!
Duminică, puțin înainte de miezul nopții, un apel telefonic semnala că în apropiere de intersecția Bulevardului George Enescu cu strada Pacea se află o femeie cu urme de sânge la nivelul feței, cel mai probabil victimă a unei agresiuni.
 
La mică distanță de femeie, jandarmii au identificat un bărbat cu mâinile pline de sânge, care țipa și înjura, tulburând liniștea locatarilor de la imobilele din apropiere.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că bărbatul și-a agresat soacra, lovind-o în mod repetat cu pumnii și picioarele, în timp ce aceasta se afla la volanul unui autovehicul, spărgând și două geamuri de la portiere.
 
"Femeia a ajuns în cele din urmă la spital, din cauza rănilor suferite, iar ginerele la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani, pentru întocmirea actelor procedurale prevăzute de Codul Penal. Actele întocmite de jandarmi vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani în vederea competentei soluționări", au precizat reprezentanții IJJ Botoșani.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ALERTĂ: Femeie căutată de pompieri, sătenii se tem de ce e mai rău! FOTO

astăzi, 09:03
3814

Sâmbătă seara, pompierii și voluntarii din localitatea Bâznoasa, comuna Lunca, județul Botoșani, au plecat în misiune de căutare a unei femei în vârstă de 69 ...

Memoria zilei: Constantin Lupu ar fi împlinit astăzi 68 de ani! VIDEO

astăzi, 08:33
46

Încă din timpul vieții, Constantin Lupu devenise îl însuși un tezaur al folclorului autentic, tocmai prin imensa informație acumulată în zeci de ani de muncă. L...

Vis de Artist: "Cuvânt – O călătorie cu sens" în Săptămâna Națională a Voluntariatului, la Botoșani - FOTO

astăzi, 08:21
33

Asociația culturală Vis de Artist a organizat vineri, 17 mai, la Botoșani, manifestarea "Cuvânt – O călătorie cu sens". Activitatea a fost coordonată de Florentina Toniță...