Botoșani: Soacră salvată de furia ginerelui!

O femeie a ajuns la spital după ce a fost victima agresiunilor propriului ginere, acesta lovind-o cu pumnii și picioarele, spărgând și două geamuri de la portierele mașinii. Bărbatul a fost preluat de jandarmi, spre a fi audiat.

Botoșani: Soacră salvată de furia ginerelui!
Duminică, puțin înainte de miezul nopții, un apel telefonic semnala că în apropiere de intersecția Bulevardului George Enescu cu strada Pacea se află o femeie cu urme de sânge la nivelul feței, cel mai probabil victimă a unei agresiuni.
 
La mică distanță de femeie, jandarmii au identificat un bărbat cu mâinile pline de sânge, care țipa și înjura, tulburând liniștea locatarilor de la imobilele din apropiere.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că bărbatul și-a agresat soacra, lovind-o în mod repetat cu pumnii și picioarele, în timp ce aceasta se afla la volanul unui autovehicul, spărgând și două geamuri de la portiere.
 
"Femeia a ajuns în cele din urmă la spital, din cauza rănilor suferite, iar ginerele la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani, pentru întocmirea actelor procedurale prevăzute de Codul Penal. Actele întocmite de jandarmi vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani în vederea competentei soluționări", au precizat reprezentanții IJJ Botoșani.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Loc de dat cu... Epigrama (L)

astăzi, 10:22
138

În 2016, la editura „ATEC” din Focşani a apărut, într-o ediţie îngrijită de Gheorghe Andrei Neagu, o „Antologie de epigrame”. Volumul, după cum precizeaz...

A crescut numărul de sancționări date șoferilor de Locală în această săptămână - "Nu am pierdut niciun proces până acum"

astăzi, 09:29
209

Poliția Locală din Botoșani a sancționat peste 70 de conducători auto care au parcat sau au staționat neregulamentar, în perioada 14-19 iulie.Conform spuselor directorului instituției, nu ...

FC Botoșani, locul doi în prima ligă după victoria de ieri cu FC Voluntari

astăzi, 08:02
310

Botoșaniul a început foarte bine campionatul, reușind ca după victoria de ieri să fie pe locul doi în clasamentul primei ligi de fotbal din România.După egalul cu Astra din ...