Botoșani: Soacră salvată de furia ginerelui!

O femeie a ajuns la spital după ce a fost victima agresiunilor propriului ginere, acesta lovind-o cu pumnii și picioarele, spărgând și două geamuri de la portierele mașinii. Bărbatul a fost preluat de jandarmi, spre a fi audiat.

Botoșani: Soacră salvată de furia ginerelui!
Duminică, puțin înainte de miezul nopții, un apel telefonic semnala că în apropiere de intersecția Bulevardului George Enescu cu strada Pacea se află o femeie cu urme de sânge la nivelul feței, cel mai probabil victimă a unei agresiuni.
 
La mică distanță de femeie, jandarmii au identificat un bărbat cu mâinile pline de sânge, care țipa și înjura, tulburând liniștea locatarilor de la imobilele din apropiere.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că bărbatul și-a agresat soacra, lovind-o în mod repetat cu pumnii și picioarele, în timp ce aceasta se afla la volanul unui autovehicul, spărgând și două geamuri de la portiere.
 
"Femeia a ajuns în cele din urmă la spital, din cauza rănilor suferite, iar ginerele la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani, pentru întocmirea actelor procedurale prevăzute de Codul Penal. Actele întocmite de jandarmi vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani în vederea competentei soluționări", au precizat reprezentanții IJJ Botoșani.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VERSURI DIN STRADĂ: Splendoarea Naturii

astăzi, 21:09
76

La orele serii publicăm astăzi o nouă poezie primită pe adresa de e-mail a redacției noastre. Vă dorim lectură plăcută. SPLENDOAREA NATURIIde Bulgariu FănicăAcum, c&aci...

Acțiuni ale polițiștilor. Peste 150 de botoșăneni verificați, în ultimele 24 de ore, zeci de sancțiuni aplicate

astăzi, 20:29
274

În ultimele 24 de ore, polițiștii au organizat trei acțiuni punctuale pentru prevenirea oricăror fapte de natura a tulbura ordinea și liniștea publică și pentru verificarea respectării ...

Botoșăneni amendați și băgați în carantină

astăzi, 20:26
178

Două persoane din Botoșani au fost sancționate pentru că nu au respectat măsura izolării la domiciliu.Este vorba despre un bărbat de 49 de ani, din orașul Bucecea și unul de 20 de ani di...