Botoșani: Borsetă cu o sumă mare de bani, "culeasă" de pe stradă de un șofer! FOTO

În borsetă, pe lângă o sumă mare de bani, se aflau și numeroase documente personale: carte de identitate, card de sănătate, permis de conducere, card bancar, documente medicale etc.

Botoșani: Borsetă cu o sumă mare de bani, "culeasă" de pe stradă de un șofer! FOTO

În cursul zilei de joi, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială al Poliției Locale Botoșani au fost sesizați de un cetățean cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe strada I.C.Brătianu - zona Penitenciar, a văzut pe carosabil o borsetă. Bărbatul a oprit mașina și a luat borseta, după care i-a anunțat pe polițiști. 

Bărbatul a predat borseta politiștilor locali care, conform procedurii, au deschis-o și au constatat că în interiorul ei se afla o sumă mare de bani, dar și o serie de documente personale: carte de identitate, card de sănătate, permis de conducere, card bancar, documente medicale etc.

"Odată identificat proprietarul, polițiștii locali s-au deplasat la domiciliul păgubitului, care nu a fost găsit acasă, drept urmare polițiștii locali au lăsat o invitație pentru a se prezenta la sediul Poliției Locale Botoșani. Nu după mult timp, numitul M.M. s-a prezentat la sediul instituției noastre și a intrat în posesia bunurilor", transmit reprezentanții Poliției Locale Botoșani.


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

România numără: încă 4 decese din cauza coronavirusului. Bilanțul a ajuns la 34

Sâmbătă, 28 Martie 2020
1103

Au fost înregistrate încă 4 decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus. România a ajuns la un număr de 34 decese, a informat duminică seara Grupul de Comunicare Strate...

FOTO&VIDEO: Imnul României răsună în megafoanele autospecialelor de poliție, în semn de mulțumire

Sâmbătă, 28 Martie 2020
816

Acțiune specială a forțelor de ordine din Botoșani. Simultan cu colegii din restul țării, toți polițiștii și jandarmii aflați în teren au staționat și au emis imnul național d...

Vrei să știi cum arată speranța? O femeie de 102 ani din Italia s-a vindecat de coronavirus. Este poreclită “Nemuritoarea”

Sâmbătă, 28 Martie 2020
548

O femeie de 102 ani din Genoa, Italia, care fusese infectată cu noul coronavirus și a stat 20 de zile în spital, s-a vindecat, deși pare de-a dreptul incredibil. Medicii susțin că acest caz...