Botoșănenii, revoltați din cauza incidentelor în care sunt implicate tramvaiele: "Chiar trebuie sa moara cineva?"

Botoșănenii, revoltați din cauza incidentelor în care sunt implicate tramvaiele: "Chiar trebuie sa moara cineva?"

   Foto: RADAR BOTOSANI OFICIAL (Control trafic)

Fosile, cazane, vechituri sunt doar câteva dintre numele pe care botoșănenii le-au dat tramvaielor din Botoșani, mai ales după ce incidentele petrecute în municipiul Botoșani au început să fie din ce în ce mai dese! Pe Facebook au fost postate vineri imagini care demonstrează că, atunci când vine vorba despre tramvaie, orice este posibil, botoșăneanul însoțind fotografiile cu remarca: "Dacă nu eram atent se urca pe mine!"

De data aceasta, incidentul s-a petrecut în zona IRE. Ca de fiecare dată, cetățenii s-au arătat indignați de situația transportului local, mulți dintre aceștia manifestându-și îngrijorarea că oricând se poate produce o tragedie. 

"Este din ce in ce mai gravă situația asta a tramvaielor in Botosani. Cu siguranța se așteaptă sa “se lase“ cu victime pentru a se lua ceva măsuri!!!".

"Cred ca ar fi bine ca pana le înlocuiesc cu altele noi și pana se repara sinele sa nu mai circule. Se poate produce o tragedie într-o zi. Chiar trebuie sa moara cineva?"

"E necesar sa iesim in strada pentru a scapa de aceste pericole care deja devin iminente?! Deci suntem luati de prosti in mod constant... si ne sunt testate limitele, avand in vedere cat de frecvent se intampla aceste evenimente".


"Un adevarat pericol si nu mai vorbim ce vechime au. În Germania le arunca la gunoi si noi le luam de bune. Oare cand se trezesc autoritățile sa scoată cadavrele astea din circulație? Poate gasesc alte variante: troleibuz, autobuze, sa scoată si acele sine care mai mult strica masini si strada".

"Eu cred ca le vor scoate doar daca vor fi victime. In Romania doar asa incep verificarile. Directorul unitatii este direct raspunzator, dar nu il vad capabil sa faca ceva pentru a nu se mai intimpla astfel de accidente. Sa circule toata ziua cu tramvaiul nu cu masina unitatii!" 

"Cei de la Poliția Rutieră, RAR sau cine le controlează inspecția ce fac? Ăia care le conduc, cum le conduc, cum de pot să se urce în fiecare zi în ele?"

"Vă dați seama dacă un tramvai din acesta vine peste o mașină sau prinde un om sub el ce se va întâmpla? Dacă nu sunteți în stare dați-vă la o parte și lăsați oameni care se pricep la treaba asta".


Și căile de rulare sunt adevărate capcane pentru șoferi, aceștia semnalând de nenumărate ori incidente de acest fel, în urma cărora se aleg cu anvelopele distruse. Însă mai presus de toate, spun botoșănenii, tramvaiele sunt tot mai nesigure, o tragedie putându-se întâmpla în orice clipă.


Foto: RADAR BOTOSANI OFICIAL (Control trafic)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Reîncepe telenovela Duganzic: "Pare un fenomen dacă a dat atâtea goluri"

astăzi, 12:26
252

Marko Duganzic a revenit în prim planul pieței de transferuri. Dacă în ultima perioadă Andrei Chindriș a fost cel despre care s-a vorbit intens, acum a venit rândul croatului să...

Bilanţul deceselor Covid - 19 a ajuns în România la 1.318 iar al infecțiilor a depășit 20.000 de cazuri

astăzi, 12:20
359

Bilanţul deceselor Covid - 19 a crescut azi la 1.318, în timp ce numărul infectărilor a depăşit deja 20.000 de cazuri. Din acestea, 14.145 au fost declarate vindecate şi externate. De asem...

Botoșănean trimis spre o clinică de specialitate cu un elicopter SMURD

astăzi, 12:03
307

O aeronavă a SMURD a fost solicitată astăzi, la orele amiezii, pentru preluarea unui botoșănean aflat în stare gravă.Un bărbat de 62 de ani a suferit un hematom, astfel că s-a dispus...