Botoșăneanul Vasile Turcu, fost acționar la Dinamo, ar fi încercat să se spânzure. Medicii l-au resuscitat, dar este în stare gravă!

Omul de afaceri Vasile Turcu, fost actionar la FC Dinamo, a fost dus in stop cardio-respirator la Spitalul de Urgenta Floreasca, unde medicii l-au resuscitat, surse din Politie declarand ca acesta ar fi incercat sa se sinucida.

Botoșăneanul Vasile Turcu, fost acționar la Dinamo, ar fi încercat să se spânzure. Medicii l-au resuscitat, dar este în stare gravă!

Vasile Turcu a fost gasit de sotie si menajera, dupa ce a incercat sa se spanzure, potrivit surselor Stirile ProTV. Fostul actionar dinamovist era suparat din cauza unor probleme financiare.

Gigi Becali s-a declarat socat. Finantatorul FCSB a discutat cu el acum o luna si ca nu stie daca avea probleme financiare, pentru ca era prea orgolios ca sa se vaite.

Purtatorul de cuvant al Spitalului de Urgenta Floreasca, Bogdan Oprita, a declarat ca Vasile Turcu este in Sectia de Terapie Intensiva, in stop cardio-respirator, resuscitat. Politia Capitalei a deschis in acest caz un dosar.

Omul de afaceri Vasile Turcu, in varsta de 62 de ani, si-a vandut, in martie 2011, catre Nicolae Badea toate actiunile detinute la clubul de fotbal Dinamo, retragandu-se astfel oficial din actionariatul echipei din Stefan cel Mare.

Potrivit datelor de pe portalul instantelor de judecata, atat Oficiul National pentru Cultul Eroilor cat si o firma privata de constructii au cerut instituirea popririi pe conturile firmei lui Vasile Turcu.

Vasile Turcu este de loc din judetul Botosani, el nascandu-se pe data de 11 august 1954 in comuna Hudesti. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sancțiuni de 9.000 de lei pentru apelare nejustificată sau abuzivă la 112!

astăzi, 13:29
6

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 3 acțiuni punctuale, în cadrul planului BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu jandarmii și ...

Strigătul disperat al unui botoșănean care vrea să își salveze copilul. ”Atunci am descoperit inflamația de pe cerebel…”

astăzi, 12:46
167

”Pe 1 ianuarie fiind la Botoșani în vizită la părinții mei, ne-am internat la spital acolo, unde a stat o săptămână făcându-i-se diferite investigații cu rezultatele a...

Șoferii ar putea fi amendați pe baza filmărilor făcute de alți șoferi. Există o singură condiție!

astăzi, 11:50
112

Un proiect de ordonanță prevede că imaginile surprinse astfel pot fi trimise polițiștilor, iar în baza lor, s-ar putea da amenzi. Asta ar putea contribui la reducerea numarului de accidente...