Botoșănean trimis în judecată după ce a încercat să mituiască un polițist!

Botoșăneanul i-a promis polițistului bani și un miel, pentru ca omul legii să-şi exercite influenţa asupra unui coleg, pe care să-l determine să schimbe declaraţia inculpatului într-o cauză penală aflată în instrumentarea sa.

Botoșănean trimis în judecată după ce a încercat să mituiască un polițist!

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată a lui P.D.A., din comuna Tudora, județul Botoşani, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de cumpărare de influenţă.

S-a reţinut că, în data de 12 martie 2018, inculpatul i-a promis unui agent de poliţie suma de 1.000 de lei şi un miel, iar în data de 27 aprilie 2018 i-a dat aceluiaşi poliţist suma de 100 de lei şi i-a promis remiterea altor sume de bani, pentru ca acesta să-şi exercite influenţa asupra unui coleg, pe care să-l determine să schimbe declaraţia inculpatului într-o cauză penală aflată în instrumentarea sa.

"Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie", transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani.

 

 


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O doctoriță a fost la un pas de moarte la naștere după un şoc anafilactic

astăzi, 09:33
17

O femeie din Dorohoi, medic stomatolog, a fost la un pas de moarte pe masa de operații. În vârstă de 32 de ani, a suferit un şoc anafilactic la scurt timp după ce a născut.Femeia...

Consiliul Județean a dat startul unei noi licitații pentru „laptele și cornul” elevilor de la Botoșani

astăzi, 09:25
27

Consiliul Județean Botoșani a dat startul licitației de achiziții pentru produsele din programul guvernamental „Lapte și Corn”, respectiv pentru furnizarea și distribuția merelor, l...

Costel Lupașcu, deputat în Comisia pentru Sănătate: „PSD a pregătit un plan profesionist de acțiune pentru combaterea COVID - 19 care poate fi aplicat din prima zi a guvernării!”

astăzi, 09:06
35

Comunicat:Deputatul social-democrat botoșănean, Costel Lupașcu, candidat pentru Senat în viitorul Legislativ, a anunțat astăzi că PSD a pregătit în detaliu un program concret ș...