Botoşănean mort de ziua lui, după ce a dormit toată noaptea în faţa casei!

Un bărbat din judeţul Botoşani şi-a găsit sfârşitul chiar de ziua lui, decedând după ce a stat mai multe ore în frig.

Botoşănean mort de ziua lui, după ce a dormit toată noaptea în faţa casei!

C.S., în vârstă de 59 de ani, din satul Băiceni, comuna Curteşti, şi-a sărbătorit, miercuri, ziua de naştere, consumând băuturi alcoolice peste măsură. Acesta era de altfel cunoscut de săteni ca fiind consumator de alcool.

După ce s-a cinstit mai multe ore prin sat, spre seară a pornit către casă, dar când a ajuns în curte din cauza stării avansate de ebrietate în care se afla nu a mai avut puterea să intre în casă şi a căzut la câţiva metri de uşă, unde a şi stat toată noaptea.

Joi dimineaţă a fost găsit aproape îngheţat, soţia alertând vecinii care au sunat la 112. O ambulanţă l-a transportat pe bărbat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Mavromati, acesta având o temperatură a corpului de 22 de grade. Cadrele medicale au recurs la mai multe metode speciale pentru a-l încălzi, dar în cele din urmă organele bărbatului au cedat şi nu a mai putut fi salvat.

 „Pacientul a ajuns în serviciul nostru cu o temperatură de 22 de grade S-a reuşit aducerea lui până la 27 de grade, însă din păcate organismul a cedat şi a intrat în stop cardio-respirator. În ciuda manevrelor de resuscitare, nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea lui”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD.

O nepoată care a venit la spital a povestit cadrelor medicale că bărbatul ar fi fost lăsat intenţionat să stea afară, drept “pedeapsă” pentru că a venit atât de beat acasă.

În acest caz au fost sesizaţi şi poliţiştii care au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă. Oamenii legii aşteaptă acum rezultatele necropsiei, şi fac cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au dus la decesul bărbatului. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Veste bună pentru bunica Elena, femeia singură și imobilizată la pat. ”Mulțumim tuturor celor ce ați ajutat concret!”

astăzi, 10:50
62

O asociație din Botoșani s-a oferit chiar să o preia pe bunica Elena în centrul destinat oamenilor fără adăpost.Astfel, potrivit celor transmise de preoteasa Anamaria Macuc, cea care a...

O femeie de 97 de ani a ieșit singură din casa cuprinsă de flăcări! (Foto)

astăzi, 10:14
166

O femeie în vârstă de 97 de ani, din localitatea Pădureni, a rămas fără casă în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de jarul căzut din sobă pe materiale combustibil...

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
757

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...