Botoşănean mort de ziua lui, după ce a dormit toată noaptea în faţa casei!

Un bărbat din judeţul Botoşani şi-a găsit sfârşitul chiar de ziua lui, decedând după ce a stat mai multe ore în frig.

Botoşănean mort de ziua lui, după ce a dormit toată noaptea în faţa casei!

C.S., în vârstă de 59 de ani, din satul Băiceni, comuna Curteşti, şi-a sărbătorit, miercuri, ziua de naştere, consumând băuturi alcoolice peste măsură. Acesta era de altfel cunoscut de săteni ca fiind consumator de alcool.

După ce s-a cinstit mai multe ore prin sat, spre seară a pornit către casă, dar când a ajuns în curte din cauza stării avansate de ebrietate în care se afla nu a mai avut puterea să intre în casă şi a căzut la câţiva metri de uşă, unde a şi stat toată noaptea.

Joi dimineaţă a fost găsit aproape îngheţat, soţia alertând vecinii care au sunat la 112. O ambulanţă l-a transportat pe bărbat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Mavromati, acesta având o temperatură a corpului de 22 de grade. Cadrele medicale au recurs la mai multe metode speciale pentru a-l încălzi, dar în cele din urmă organele bărbatului au cedat şi nu a mai putut fi salvat.

 „Pacientul a ajuns în serviciul nostru cu o temperatură de 22 de grade S-a reuşit aducerea lui până la 27 de grade, însă din păcate organismul a cedat şi a intrat în stop cardio-respirator. În ciuda manevrelor de resuscitare, nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea lui”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD.

O nepoată care a venit la spital a povestit cadrelor medicale că bărbatul ar fi fost lăsat intenţionat să stea afară, drept “pedeapsă” pentru că a venit atât de beat acasă.

În acest caz au fost sesizaţi şi poliţiştii care au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă. Oamenii legii aşteaptă acum rezultatele necropsiei, şi fac cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au dus la decesul bărbatului. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Au început lucrările de întreținere a gazonului pe Stadionul Municipal din Botoșani

astăzi, 18:54
98

Direcția Servicii Publice Sport și Agrement Botoșani a început lucrările de întreținere a gazonului de pe Stadionul Municipal, suprafață de joc pe care se va desfășura, peste c&ac...

Un botoșănean a ajuns cu pulsul aproape la zero, după ce a fost atacat de albine

astăzi, 18:40
259

Un bărbat de 63 de ani a ajuns la Urgenţe, după ce a fost la un pas de moarte din cauza albinelor.Botoşăneanul are mai mulţi stupi pe un teren din localitatea Orăşeni Vale, însă ac...

Două angajate și o beneficiară din două centre sociale din județ, depistate cu Covid-19

astăzi, 15:33
535

Două angajate ale centrelor de asistență socială din Suharău și din Mihăileni, din județul Botoșani, au fost diagnosticate cu Covid-19, vineri, respectiv sâmbătă dimineață. Mai mult...