Bătrâni jefuiţi de trei escroci! Poliţiştii au deschis o anchetă

Doi bătrâni din judeţul Botoşani au fost victimele a trei escroci ce s-au dat drept cumpărători de anvelope. Au ajuns să fie prădaţi de toate economiile. 

Bătrâni jefuiţi de trei escroci! Poliţiştii au deschis o anchetă

S-a întâmplat în comuna Tudor Vladimirescu înainte de Crăciun când cei doi bătrâni au fost vizitaţi de trei persoane ce s-au arătat interesate de achiziţia unor anvelope.

Au scos o bancnotă de 200 de lei şi le-au cerut bătrânilor să o schimbe, însă de fapt au vrut să vadă unde îşi ţin economiile.

Femeia s-a dus într-o anexă a locuinţei şi a adus banii. Cei trei au plecat, însă seara au intrat în curte şi au forţat uşa anexei reuşind să plece cu câteva mii de lei. Păgubiţii au făcut plângere la poliţie şi a fost deschis un dosar penal pentru furt. 

Un caz similar s-a petrecut în localitatea Călăraşi, când doi bătrâni au fost abordaţi de doi necunoscuţi ce voiau să cumpere vin. Le-au dat 500 de lei şi pentru a fi credibili le-au spus gazdelor să compare bancnota cu una de-a lor pentru a verifica autenticitatea ei.

Bătrânii s-au conformat şi ulterior în timp ce un presupus cumpărător îi ţinea de vorbă alegând diverse soiuri de vin, celălalt le-a sustras suma de bani, 11.000 de lei. Şi în acest caz poliţiştii au deschis un dosar penal pentru furt. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sute de elevi botoșăneni au participat la Conferința Județeană „Educăm pentru viitor!” (foto, video)

Vineri, 10 Mai 2024
145

Vineri dimineață, la Casa de Cultură a Sindicatelor „Nicolae Iorga” Botoșani, începând cu ora 11:00, s-a desfășurat Conferința Județeană „Educăm pentru viitor!&...

Un polițist din Botoșani, abia ieșit la pensie, a murit la doar 46 de ani! (foto)

Vineri, 10 Mai 2024
4650

Doliu și la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, după ce un coleg abia ieșit la pensie a trecut la cele veșnice.Agent șef principal de poliție Adrian Sobîrneț a mu...

Vrei să devii jandarm? Mai ai doar patru zile la dispoziție pentru a păși spre o carieră în Jandarmeria Română!

Vineri, 10 Mai 2024
268

Jandarmii din imagini au făcut acest „pas" cu câțiva ani în urmă, din dorința de a avea un loc de muncă sigur, care să le ofere satisfacții profesionale și personale și...