Bătrân scos mort dintr-o fântână, pompierii au intervenit ghidați de câinele acestuia

Bătrân scos mort dintr-o fântână, pompierii au intervenit ghidați de câinele acestuia

Miercuri dimineață, pompierii botoșăneni au fost solicitați să intervină pentru a scoate un bărbat care a căzut într-o fântână adâncă de circa nouă metri, de pe un câmp din satul Ipotești, din comuna Mihai Eminescu, informează Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență (ISJU).

În vârstă de 79 ani, acesta lucra la o stână din apropierea fântânii. Colegii lui au sesizat lipsa în jurul orei 8:30 și au început să îl caute, potrivit sursei citate.

„Și-au dat seama că poate fi în fântână deoarece câinele bătrânului, care îl însoțea peste tot, se agita în jurul acesteia. Deoarece fântâna era adâncă, au solicitat sprijinul pompierilor pentru a-l aduce la suprafață. Apelul de urgență a fost înregistrat puțin după ora 09.00”, a transmis Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al IJSU Botoșani.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari ai Detașamentului din Botoșani, cu accesorii specifice, dar și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță.

„Într-un timp foarte scurt, trupul bătrânului a fost adus la suprafață. Din nefericire, echipajul medical aflat la fața locului a constatat decesul”, a precizat Lupu.

 

Spune-ne opinia ta