Bătrân scos mort dintr-o fântână, pompierii au intervenit ghidați de câinele acestuia

Bătrân scos mort dintr-o fântână, pompierii au intervenit ghidați de câinele acestuia

Miercuri dimineață, pompierii botoșăneni au fost solicitați să intervină pentru a scoate un bărbat care a căzut într-o fântână adâncă de circa nouă metri, de pe un câmp din satul Ipotești, din comuna Mihai Eminescu, informează Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență (ISJU).

În vârstă de 79 ani, acesta lucra la o stână din apropierea fântânii. Colegii lui au sesizat lipsa în jurul orei 8:30 și au început să îl caute, potrivit sursei citate.

„Și-au dat seama că poate fi în fântână deoarece câinele bătrânului, care îl însoțea peste tot, se agita în jurul acesteia. Deoarece fântâna era adâncă, au solicitat sprijinul pompierilor pentru a-l aduce la suprafață. Apelul de urgență a fost înregistrat puțin după ora 09.00”, a transmis Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al IJSU Botoșani.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari ai Detașamentului din Botoșani, cu accesorii specifice, dar și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță.

„Într-un timp foarte scurt, trupul bătrânului a fost adus la suprafață. Din nefericire, echipajul medical aflat la fața locului a constatat decesul”, a precizat Lupu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Autorul accidentului mortal din Dumbrăvița, trimis în judecată

Sâmbătă, 28 Noiembrie 2020
605

Autorul accidentului mortal petrecut în localitatea Dumbrăvița, în urmă cu mai bine de două luni, a fost trimis în judecată de către procurorii Parchetului de pe lângă J...

Dorin s-a stins pe meleaguri străine. Familia cere ajutor pentru repatrierea sa

Sâmbătă, 28 Noiembrie 2020
11929

O familie din localitatea Cerchejeni, din comuna Blândești, județul Botoșani, are nevoie de ajutor, după ce un necaz s-a năpustit asupra sa. Stâlpul casei, un bărbat de 44 de ani, a fost răpu...

Armată de oameni mobilizată pentru găsirea unei tinere rătăcite în drum spre mama sa

Sâmbătă, 28 Noiembrie 2020
13421

O femeie în vârstă de 27 de ani, din județul Botoșani, a fost căutată ceasuri la rând de o armată de forțe de intervenție, vineri, după ce s-a rătăcit în comuna Movi...