Bărbatul din Flămânzi împușcat de către un polițist, transferat la Iași: „Prezintă un risc funcțional extrem de important”

Bărbatul din Flămânzi împușcat de către un polițist, transferat la Iași: „Prezintă un risc funcțional extrem de important”

Bărbatul de 58 de ani din oraşul Flămânzi, împușcat în picior, joi seara, de un polițist, a fost transferat la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iași. Bărbatul a fost operat în clinica de Chirurgie Cardiovasculară și este acum în ATI.

Bărbatul a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul „Sfântul Spiridon din Iași”, în cursul nopții de joi spre vineri.

Plaga de la membrul inferior drept a generat ischemie acută, deci atingere vasculară importantă, drept pentru care, după evaluare și stabilizare în UPU, pacientul a fost internat în clinica de Chirurgie Vasculară, a mers direct în sală în vederea salvării membrului inferior. Pacientul nu este în risc vital, dar prezintă un risc funcțional extrem de important. Rămâne în terapie intensivă” a declarat, pentru Mediafax, medicul șef al UPU Smurd Iași, Diana Cimpoeșu.

Bărbatul de 58 de ani a ajuns joi seara la spital, după ce fost împușcat într-un picior de un agent de poliţie pe care a vrut să îl lovească cu un topor. Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Botoşani, Maria Carp, polițiștii au fost amenințați și atacați în timp ce interveneau pentru aplanarea unui scandal în familie.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(A) INFORMARE din partea Primăriei comunei Mihai Eminescu

astăzi, 16:56
6

1. Primăria comunei Mihai Eminescu vă aduce la cunoștință că, în conformitate cu prevederile Ordinul  Prefectului Județului Botoșani nr. 200/19.03.2024 și ale HCL -ului nr. 49/26.0...

Elevii dintr-un oraș din Botoșani și-au dat „întâlnire” cu jandarmii!

astăzi, 15:54
41

Elevii de la Liceul „Dimitrie Cantemir" din Darabani au participat, marți dimineață, la o activitate preventivă desfășurată de jandarmii botoșăneni.Discuțiile cu liceenii s-au...

Candidații pentru funcțiile de primar și consilieri locali în comuna Mihai Eminescu și-au depus candidaturile!

astăzi, 15:31
169

Verginel Gireadă, candidatul din partea Partidului Social Democrat (PSD) – Filiala Botoșani pentru funcția de primar al comunei Mihai Eminescu, și-a depus candidatura la Biroul Electoral de ...