Bărbatul din Flămânzi împușcat de către un polițist, transferat la Iași: „Prezintă un risc funcțional extrem de important”

Bărbatul din Flămânzi împușcat de către un polițist, transferat la Iași: „Prezintă un risc funcțional extrem de important”

Bărbatul de 58 de ani din oraşul Flămânzi, împușcat în picior, joi seara, de un polițist, a fost transferat la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iași. Bărbatul a fost operat în clinica de Chirurgie Cardiovasculară și este acum în ATI.

Bărbatul a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul „Sfântul Spiridon din Iași”, în cursul nopții de joi spre vineri.

Plaga de la membrul inferior drept a generat ischemie acută, deci atingere vasculară importantă, drept pentru care, după evaluare și stabilizare în UPU, pacientul a fost internat în clinica de Chirurgie Vasculară, a mers direct în sală în vederea salvării membrului inferior. Pacientul nu este în risc vital, dar prezintă un risc funcțional extrem de important. Rămâne în terapie intensivă” a declarat, pentru Mediafax, medicul șef al UPU Smurd Iași, Diana Cimpoeșu.

Bărbatul de 58 de ani a ajuns joi seara la spital, după ce fost împușcat într-un picior de un agent de poliţie pe care a vrut să îl lovească cu un topor. Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Botoşani, Maria Carp, polițiștii au fost amenințați și atacați în timp ce interveneau pentru aplanarea unui scandal în familie.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Comună din Botoșani fără internet, copiii, puşi să facă ore online. „Ca şi cum l-ai pune pe orb să scrie o declaraţie“

Miercuri, 30 Septembrie 2020
979

Părinţii dintr-o comună botoşăneană sunt revoltaţi că elevii trebuie să facă din nou ore on-line în perioada alegerilor. Aceştia spun că este umilinţa supremă, având în...

Medic nou la Unitatea de Primiri Urgențe

Miercuri, 30 Septembrie 2020
638

Nu mai puțin de opt medici stomatologi s-au înscris pe postul fără concurs de medic dentist de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean.După selecția dosarelor, au mai ră...

Donație importantă pentru copiii și adulții cu dizabilități aflați în unitățile rezidențiale din cadrul D.G.A.S.P.C Botoșani

Miercuri, 30 Septembrie 2020
384

Începând de miercuri, 30 septembrie 2020, beneficiarii unităților rezidențiale din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Botoșani, copii ...