Bărbat acroșat de mașină, într-o parcare din Botoșani

Bărbat acroșat de mașină, într-o parcare din Botoșani

Luni, 26 octombrie a.c., lucrătorii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au fost sesizați prin apel 112 de către un tânăr de 31 din municipiul reședință, cu privire la faptul că o persoană este căzută pe partea carosabilă dintr-o parcare situată pe strada Primăverii, transmite Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ).

Potrivit sursei citate, deplasându-se la fața locului, polițiștii au identificat persoana ca fiind un bărbat de 76 ani din municipiul Botoșani, ce se afla într-o vădită stare de ebrietate și care a declarat faptul că ar fi fost acroșat de către autoutilitara condusă de apelant, în timp ce acesta efectua manevra de mers cu spatele.

„Astfel, la fața locului a fost solicitat un echipaj de ambulanță, însă bărbatul a refuzat să primească îngrijiri medicale și, de asemenea, a refuzat să coopereze cu polițiștii. Ambele persoane au fost testate alcoolscopic, valoarea rezultată pentru conducătorul auto fiind negativă iar pentru bărbatul de 76 de ani valoarea fiind de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au precizat reprezentanții IPJ Botoșani.

În cursul aceleiași zile, întrucât acuza dureri, persoana în cauză s-a prezentat la spital, fapt pentru care polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ”vătămare corporală din culpă”, urmând a fi efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, mai arată instituția.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
281

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
483

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
144

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...