Bărbat abandonat de familie, decedat pe patul de spital

Bărbatul în vârstă de 68 de ani, care a ajuns la spital după ce nu a fost îngrijit şi nici nu şi-a încălzit locuinţa în toată iarna, a decedat. 

Bărbat abandonat de familie, decedat pe patul de spital

Pacientul, din comuna Româneşti, a ajuns la spital cu unele zone ale corpului aproape putrezite, cu o anemie severă şi hipotermie. 

După ce a fost toaletat a fost internat pe secţia de reanimare, însă de la început prognosticul medicilor a fost unul rezervat. 

„Pacientul a fost internat pe reanimare, cu prognostic rezervat. Din păcate, vârsta, afecţiunile de la internare şi organismul tarat au făcut ca acesta să nu reziste”, a precizat un medic din cadrul Spitalului Judeţean „Mavromati”.

Familia l-a abandonat, copiii săi spunându-le cadrelor medicale că acesta consuma băuturi alcoolice şi a ajuns în grija unui nepot, însă acesta îi cheltuia doar pensia. 

În cele din urmă, o fiică a acestuia s-a ocupat de înmormântare. 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La Psihiatrie, după ce a băut o sticlă cu clor!

astăzi, 08:58
44

Un bărbat a ajuns la spital după ce a spus că a băut un litru jumatate de suc amestecat cu clor. Incidentul a avut loc sâmbătă, în Dorohoi, unde tânărul de 30 de ani, a avut u...

Trei botoşăneni au ajuns la Urgenţe după ce au fost atacaţi de animalele din curtea casei!

astăzi, 08:28
105

Trei botoşăneni au ajuns la Urgenţe cu răni grave după ce au fostatacaţi de propriile animale, din bătătură.Doi dintre aceştia,de 43 şi 56 de ani, au ajuns la spital din cauza porcilor...

A ajuns la spital după ce și-a înghițit proteza!

astăzi, 08:19
169

Un bărbat din Botoșani a ajuns speriat la spital după ce și-a înghițit o proteză. Incidentul a avut loc duminică, în timp ce bărbatul de 54 de ani servea masa.La un moment dat ...