Bărbat abandonat de familie, decedat pe patul de spital

Bărbatul în vârstă de 68 de ani, care a ajuns la spital după ce nu a fost îngrijit şi nici nu şi-a încălzit locuinţa în toată iarna, a decedat. 

Bărbat abandonat de familie, decedat pe patul de spital

Pacientul, din comuna Româneşti, a ajuns la spital cu unele zone ale corpului aproape putrezite, cu o anemie severă şi hipotermie. 

După ce a fost toaletat a fost internat pe secţia de reanimare, însă de la început prognosticul medicilor a fost unul rezervat. 

„Pacientul a fost internat pe reanimare, cu prognostic rezervat. Din păcate, vârsta, afecţiunile de la internare şi organismul tarat au făcut ca acesta să nu reziste”, a precizat un medic din cadrul Spitalului Judeţean „Mavromati”.

Familia l-a abandonat, copiii săi spunându-le cadrelor medicale că acesta consuma băuturi alcoolice şi a ajuns în grija unui nepot, însă acesta îi cheltuia doar pensia. 

În cele din urmă, o fiică a acestuia s-a ocupat de înmormântare. 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Scriitoare din Botoșani, protagonistă în derularea unui Incubator de lectură pentru copiii din Delta Dunării

astăzi, 19:55
82

Peste 50 de copii din Delta Dunării participă în săptămâna 13-18 iulie la Incubatorul de lectură, un proiect creat şi derulat de scriitoarele Svetlana Cârstean şi Ana Maria Sa...

PNL Botoșani: „Minciuna este modul de gândire a PSD Botoșani”

astăzi, 19:38
159

Comunicat:PSD Botoșani își arogă 500 de investiții aduse în județul Botoșani pe perioada guvernării lor. Îi întrebăm public: unde sunt aceste investiții pe care ș...

Bărbat găsit în ștreang într-o anexă din gospodărie

astăzi, 19:36
458

Un bărbat din localitatea Cotu, comuna Copălău a fost găsit spânzurat într-o anexă a gospodăriei. Descoperirea a fost făcută de fiul bărbatului de 78 de ani, care locuia...