Azi-noapte: O femeie de 89 de ani a sărit în gol de la etajul al treilea al Spitalului Județean

Azi-noapte: O femeie de 89 de ani a sărit în gol de la etajul al treilea al Spitalului Județean

Caz tragic petrecut la cea mai mare unitate sanitară din județ. O bătrână internată pe Secția Medicală II a Spitalului Județean a decedat pe loc, după ce a sărit în gol de la unul dintre geamurile unității.

Incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-unul dintre saloanele secţiei situate la etajul al treila al clădirii. Femeia, în vârstă de 89 de ani, s-a trezit după miezul nopţii, a deschis unul dintre geamurile salonului, a urcat pe pervazul înalt, după care a plonjat în gol. Pacientele au alertat personalul de serviciu, care nu au mai putut decât să meargă la parter, în locul de sub geamul salonului. Bătrâna zăcea întinsă pe ciment fără suflare, personalul din cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU) fiind imediat alertat, iar femeia transportată în interior pentru a se încerca resuscitarea ei. Manevrele au fost însă fără succes.

La locul incidentului a ajuns şi o echipă de criminalişti, care a început o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

„În continuare se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă, urmând ca în funcţie de rezultatul acestora să se stabilească împrejurările în care s-a produs inceidentul. În cauză s-a dispus efectuarea unei autopsii pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului”, a precizat Delia Nenişcu, purtător de cuvânt al Inspectoaratului de Poliție Județean Botoşani.

Cazul nu este unul fără precedent. Anul trecut, un tânăr de 33 de ani, altul de 30 de ani și un bărbat de 40 au recurs la același gest, plonjând în gol de la etajele unde se aflau internați.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
124

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
90

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
82

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...