Au murit de frig, sub cerul liber!

Nu am intrat încă - oficial - în iarnă, dar frigul face victime printre botoșăneni. Două persoane au murit în acest weekend, o femeie și un bărbat sfârșind sub cerul liber. 

Au murit de frig, sub cerul liber!

Vineri, sătenii din localitatea Românești au găsit la marginea unui drum o femeie căzută, complet dezbrăcată. Cadrele medicale sosite la fața locului au constatat că femeia este moartă, iar hainele acesteia erau la o distanță destul de mare de trupul neînsuflețit. Se pare că femeia, în vârstă de 48 de ani, ar fi consumat câteva pahare de băuturi alcoolice, iar pe drum a început să se dezbrace, apoi a căzut în șanț. Până să fie găsită de săteni a intrat în șoc hipotermic, la sosirea cadrelor medicale nemaiputându-se face nimic pentru a fi readusă la viață.

Tot în acest sfârșit de săptămână, un apel la112 a venit de la Dracșani, unde un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost găsit prăbușit pe un câmp de la marginea localității. Echipajul de la Serviciul Județean de Ambulanță Botoșani a găsit trupul aproape înghețat, decesul survenind, cel mai probabil, în cursul nopții. 

Poliția a demarat anchete în ambele cazuri, pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

astăzi, 19:15
5

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...

Detectoare de fum, monoxid de carbon și gaze, instalate de pompierii SVSU Cristești în locuințele bătrânilor bolnavi și singuri din localitate! (foto, video)

astăzi, 18:23
34

Elena are 78 de ani și locuiește singură de mult timp într-o casă de la marginea localității Cristești. Copiii sunt plecați în lumea largă, spune femeia, resemnată.Pentr...

Blocada polițiștilor și jandarmilor în Botoșani și localități s-a lăsat cu sancțiuni: 14 șoferi au rămas fără permis în ultimele 24 de ore!

astăzi, 17:24
73

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 5 acțiuni punctuale în orașele Dorohoi, Săveni, Flămânzi, Darabani și Botoșani în cadrul planului BLOCADA, a...