Amendă de 3000 de lei și lemnul confiscat!

Polițiștii botoșăneni au constatat că datele înscrise în avizul de însoţire nu corespund din punct de vedere cantitativ cu materialul lemnos transportat în fapt. 

Amendă de 3000 de lei și lemnul confiscat!

Poliţiştii din cadrul Postului de poliţie Truşeşti, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe drumul naţional DN29 D, în localitatea Truşeşti, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat de 41, din judeţul Suceava, care transporta materialul lemnos. 

Cu ocazia controlului s-a constatat faptul că datele înscrise în avizul de însoţire nu corespund din punct de vedere cantitativ cu  materialul lemnos transportat în fapt. 

Bărbatul a fost sancţionat conform Legii 171/2010 cu amendă în cuantum de 3.000 de lei, iar materialul lemnos a fost lăsat în custodie la Cantonul Silvic Guranda, din  localitatea Durneşti. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ISU Botoșani dă soluțiile pentru evitarea evenimentelor neplăcute cu ocazia sărbătorilor de iarnă

astăzi, 13:20
40

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a făcut astăzi o serie de recomandări populației datorită apropierii sărbătorilor de iarnă, peri...

Se poate! În urma sesizărilor primite de la părinții copiilor din Botoșani, se schimbă legea transportului de persoane. Firmele vor rămâne fără licență dacă ignoră copii care merg la școală!

astăzi, 10:08
303

Firmele de transport vor trebui să asigure naveta elevilor sau vor rămâne fără licenţa de transport, prevede un proiect de lege aprobat de Guvern.Potrivit comunicatului emis de Minister...

Tu ce ai realizat anul acesta? 2019, un an resimțit ca fiind mult mai obositor și stresant pentru angajați decât 2018

astăzi, 09:28
166

Jumătate dintre angajații români cred că 2019 a fost mai obositor din punct de vedere profesional, mai plin de provocări, efort și cu mai mult stres comparativ cu anul 2018, relevă un stud...