Accident rutier soldat cu trei victime și trei mașini avariate, în municipiul Botoșani

Accident rutier soldat cu trei victime și trei mașini avariate, în municipiul Botoșani

Un grav accident rutier s-a petrecut, sâmbătă după-amiază, în intersecția dintre strada Tudor Vladimirescu și strada Săvenilor din municipiul Botoșani. Trei autoturisme au fost avariate și trei persoane au fost rănite, fiind transportate la spital.

Evenimentul s-a produs în jurul orei 15:00. Potrivit anchetatorilor, un conducător auto, în vârstă de 21 de ani, se deplasa la volanul unui un Citroen, de pe Tudor Vladimirescu înspre Grivița, însa nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism, care circula din sens opus, înspre strada Ion Pillat, împrejurare în care a intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului, mașina izbită, un Dacia Logan, a fost proiectată într-o alta.

Accidentul s-a soldat cu trei victime omenești, respectiv șoferul vinovat de producerea evenimentului și un cuplu aflat în mașina acroșată de către tânăr.

La fața locului au fost direcționate două echipaje de ambulanță și unul de poliție, victimele fiind transportate spre Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean „Mavromati”. Niciunul dintre șoferii implicați nu se afla sub influența alcoolului.

Tânărul de 21 de ani este cercetat pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Spune-ne opinia ta