Accident la beție. Șoferul a refuzat testarea alcoolscopică

Accident la beție. Șoferul a refuzat testarea alcoolscopică

În cursul zilei de duminincă, poliţiştii au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că în localitatea Vlăsinești, din județul Botoșani, a avut loc un accident de circulație soldat cu pagube materiale, respectiv cu distrugerea unei porțiuni din gardul ce împrejmuiește o proprietate, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ).

Reprezentanții instituției au comunicat că echipa operativă deplasată la fața locului a constatat că cele sesizate se confirmă.

„Astfel, polițiștii au depistat conducătorul auto în persoana unui bărbat de 41 ani din  satul și comuna Vlăsinești, județul Botoșani. Acesta, deși emana halenă alcoolică și manifesta un comportament specific unei persoane aflate sub influența alcoolului, a refuzat testarea cu aparatul alcooltest și prelevarea de mostre biologice de sânge”, precizează Simona Pușcașu, reprezentant al IPJ Botoșani.

În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice și distrugere, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului de caz.

(fotografie generică)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
115

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
697

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
235

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...