ACCIDENT: Biciclistul beat, dar cu prioritate în trafic, șoferul imprudent!

ACCIDENT: Biciclistul beat, dar cu prioritate în trafic, șoferul imprudent!
Un botoșănean de 52 de ani este cercetat pentru vătămare corporală din culpă după ce a lovit un biciclist care avea prioritate în intersecție. Chiar dacă oamenii legii au constatat că biciclistul era beat, șoferul va da socoteală pentru imprudența comisă. 
 
În cursul zilei de luni, în jurul orei 19.30, un bărbat de 52 de ani, din oraşul Ştefăneşti, conducea o autoutilitară pe drumul naţional DN 24 D. La intersecţia cu drumul naţional DN 29 D, nu a respectat semnificaţia indicatorului Oprire, neacordând prioritate de trecere unui biciclist de 35 de ani, din aceeaşi localitate, care se deplasa regulamentar.
 
În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a biciclistului, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Botoşani pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto şi biciclistul au fost testaţi alcoolscopic, valoarea indicată fiind negativă în cazul conducătorului auto, respectiv 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul biciclistului.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
60

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
482

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
168

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...