A condus pe contrasens după ce s-a urcat băut la volan, iar mai apoi a dat maşina unui amic beat şi fără permis!

Inconştienţa a doi tineri putea duce la o tragedie pe o arteră intens circulată din municipiul Botoşani.

 

A condus pe contrasens după ce s-a urcat băut la volan, iar mai apoi a dat maşina unui amic beat şi fără permis!

La data de 24 decembrie, în jurul orei 03.30, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe Bulevardul George Enescu din municipiul Botoşani, un conducător auto se deplasează cu un autoturism pe contrasens.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că un tânăr de 23 de ani, din comuna Vlădeni, judeţul Botoşani, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul George Enescu din municipiul Botoșani, pe fondul consumului de alcool, pierde controlul asupra direcției de deplasare, pătrunde pe scuarul depărțitor al sensurilor de deplasare unde impactează  un stâlp din metal de susținere a iluminatului pulic și distruge un ornament din lemn.

Ulterior, continuă deplasarea pe sensul opus de mers până la intersecția cu Aleea Zorilor, unde la volanul autoturismului se urcă unul din pasagerii din autovehicul, respectiv un tânăr de 20 de ani şi care nu deţine permis de conducere, fiind ulterior depistat pe strada Pacea de către echipajele de poliție.

Ambii conducători auto au fost testaţi alcoolscopic, rezultatele fiind de 0,75 mg/l, respectiv 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

"În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului și conducerea unui vehicul fără permis de conducere", au precizat reprezentanţii IPJ Botoşani. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
48

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
67

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...

PSD-iștii din Botoșani și-au depus candidaturile pentru Primărie și Consiliu Local! Cosmin Andrei: „Mi-au cerut să candidez în continuare” (foto, video)

astăzi, 18:49
136

Cosmin Andrei, primarul în funcție al municipiului Botoșani, și-a depus candidatura pentru Primăria Botoșani. Tot astăzi a fost depusă și lista de candidați pentru consilieri municipali...