Primarul municipiului Dorohoi, mesaj virtual în prima zi de școală: “Să aveți curajul, perseverența și tenacitatea de a nu ceda greutăților”

Primarul municipiului Dorohoi, mesaj virtual în prima zi de școală: “Să aveți curajul, perseverența și tenacitatea de a nu ceda greutăților”

Primarul municipiului Dorohoi, Dorin Alexandrescu, a transmis un mesaj cadrelor didactice, elevilor și părinților prin care și-a prezentat regretul de a nu fi împreună la început de an școlar.

De această dată, edilul a încurajat virtual elevii de a-și lărgi orizontul, de a învăța să descopere lumea, de a avea curajul, perseverența și tenacitatea de a nu ceda greutăților. Totodată, primarul municipiului Dorohoi a dat asigurări că autoritățile locale depun eforturi pentru siguranța elevilor și cadrelor didactice.

“Dragi profesori, părinți și copii. Este primul an când nu suntem împreună la început de școală și o spun cu regret. Pentru mine fiecare început de an școlar reprezintă un moment frumos, plin de emoție, pentru că vă revăd și retrăiesc amintiri dragi. Școala reprezintă una dintre cele mai frumoase etape ale vieții, drumul cunoașterii și al autocunoașterii. Sper că anii pe care îi veți petrece pe băncile școlii să fie anii formării voastre ca oameni și specialiști în domeniul pe care vi l-ați ales. Aflați lucruri noi, vă lărgiți orizontul, dobândiți noi deprinderi, învățați să descoperiți lumea din jurul nostru, dar și să priviți în voi înșivă pentru a descoperi ce vreți de la viață. Să aveţi curajul, perseverenţa şi tenacitatea de a nu ceda greutăţilor, iar reuşita să fie pentru voi etalon. Nu uitaţi că educaţia autentică şi performantă se bazează pe implicare, determinare, respect faţă de cei din jur, bun simţ și toleranță, ca valori fundamentale.

Pe acest drum al vostru ne angajăm împreună: elevi, profesori și autorități locale. Mereu am pus pe primul loc dotarea infrastructurii școlare cu tot ce este necesar desfășurării unui învățământ modern de calitate. Domnii profesori vă sunt alături, călăuze la care puteți apela de câte ori aveți nevoie. Dragi părinți, vă asigurăm că facem tot ceea ce e necesar pentru a răspunde exigențelor dumneavoastră. Vă rugăm să fiți alături de noi , să ne sprijiniți în realizarea unui adevărat parteneriat din care vor avea de câștigat copiii. Trăim vremuri fără precedent, dar vă asigur că depunem toate eforturile pentru maxima siguranță a elevilor și cadrelor didactice.

Vă doresc să vi se împlinească toate visele, să aveţi sănătate şi putere de muncă, să fiţi colegi şi prieteni, să respectaţi şcoala şi nu în ultimul rând, să confirmaţi speranţele şi încrederea familiilor voastre. Un nou an școlar cu împliniri și reușite, bucurii şi gânduri bune !”, a transmis Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cosmin Andrei, noul primar al municipiului Botoșani

astăzi, 02:34
1599

Cosmin Andrei este noul primar al municipiului Botoșani după o luptă strânsă cu liberalul Cătălin Mugurel Flutur.După numărarea voturilor din secțiile din municipiul Botoșani, Cosm...

Numărătoare de infarct! Duelul Flutur / Andrei tinde să se decidă la un singur vot

astăzi, 00:10
3893

Este incredibil dar duelul dintre liberalul Cătălin Flutur și social democratul Cosmin Andrei la primăria municipiului Botoșani pare să se decidă doar la câteva voturi, dacă nu chia...

Dan Oloeriu și-a spulberat adversarii la Flămânzi

Duminică, 27 Septembrie 2020
807

Dan Oloeriu, primarul în funcție și candidatul PNL la funcția de primar al orașului Flămânzi, a reușit să obțină din nou funcția de primar al orașului în urma scrutinului ...