Performanță excepțională a unui botoșănean: S-a calificat la Olimpiada de Geografie a Europei Centrale, de Sud și Sud-Est!

Performanța a fost obținută după participarea la Naționala de Geografie de la Târgu Mureș (29 aprilie-5 mai), unde botoșăneanul a reușit rezultate ce l-au calificat pentru etapa următoare.

Performanță excepțională a unui botoșănean: S-a calificat la Olimpiada de Geografie a Europei Centrale, de Sud și Sud-Est!

 Bogdan Daniliuc  

Născut în Botoșani, elevul plutonier Bogdan Daniliuc este în clasa a XII-a, la Colegiul Național Militar "Ștefan cel Mare" Câmpulung Moldovenesc, și în acest an s-a calificat la Olimpiada de Geografie a Europei Centrale, de Sud și Sud-Est, care se va desfășura în perioada 23-28 iunie 2019 în Belgrad. Bogdan este pregătit de prof. Radu George Ciumașu.

Performanța a fost obținută după participarea lui Bogdan Daniliuc la Naționala de Geografie, de la Târgu Mureș (29 aprilie – 5 mai), unde botoșăneanul a obținut rezultate care l-au calificat pentru etapa următoare.

Olimpiada de Geografie a Europei Centrale, de Sud și Sud-Est este o competiție individuală pentru elevi, pentru două categorii de vârstă: 12-15 ani și 16-19 ani. Limba oficială a concursului este engleza. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
637

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
84

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
115

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...