Mesajul de pe Facebook pentru care fostul ministru al Educației a fost taxat de internauți: "Veniți cu un umor golănesc aici... "

Mesajul de pe Facebook pentru care fostul ministru al Educației a fost taxat de internauți: "Veniți cu un umor golănesc aici... "

​Liviu Marian Pop, fost ministru al Educației în guvernele Ponta și Tudose, și-a început dimineața cu o fotografie care conține următorul mesaj pe Facebook: "PLM Plec La Munca". Apoi a completat cu câteva cuvinte. "Bună dimineața, prieteni Eu, Pop Liviu Marian, plec la muncă, voi ce faceți? #LMP", a continuat el, încercând o glumă.

Liviu Pop este președintele Comisiei de învățământ din Senat, iar astăzi este programat la vot final proiectul legii manualului școlar, inițiat de Guvern când Pop era ministru al Educației. 

Mesajul nu a rămas fără urmări, fotografia fiind distribuită și comentată. Iată câteva dintre reacțiile internauților:

"Doar că e greșită poza. Bănuiesc că dumneavoastră nu mergeți în tălpi, ci în genunche".

"Bravo, mare senator ce ești...un.. exemplu!"

"Stimabile domn, sunt anumiti oameni care in anumite situatii isi permit texte de genul acestuia. Dumneavoastra ati fost in fruntea unei institutii (distruse de la '90 incoace) care are un rol total diferit de umorul pe care ni-l aratati aici. Vreti respect, voturi, vorbe frumoase, aprecieri in conditiile astea? Dupa ce ca nu ati facut absolut nimic bun pentru cei care se trezesc de dimineata si cara inutil manuale si caiete in spate, veniti cu un umor golanesc aici... noi ceilalti ne permitem. Dumneavoastra nu! Noi ne permitem din cauza ca doar asta ne-a mai ramas: umorul, sarcasmul... restul e la voi!"

"Vezi să nu te împiedici de vreo carte și să-ți rupi iar genunchele".

"Un fost ministru al educatiei, in urma caruia a ramas doar o dâra groasa de prostie, a postat mizeria de mai jos. Eu imi pot permite sa fac asta, nu am fost "tutorele" a milioane de copii, nu m-am ocupat de educatia lor, postez in general doar pentru prieteni. Spre deosebire de el, eu am absolvit Liceul Spiru Haret. El ar fi fost continuatorul ministrului Spiru Haret. Daca ar fi fost un boem genial, care ar fi scos educatia din Romania din noroiul in care se afla, poate ar fi fost de inteles. Chiar simpatic! Dar cand esti doar un gangav inept, ar fi bine sa taci, sa te ascunzi intr-o vagauna. Pop Liviu Marian, iti meriti initialele!"

"In aceasta dimineata, mesaj pe Facebook, un fost ministru al Educatiei in Romania...."

"A fost ministrul Educației. De care nici nu trebuie să faci mișto, se descurcă singur cu asta".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Microbuz cu ucraineni răsturnat pe DN 17. Cinci persoane transportate la spital!

astăzi, 09:14
89

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, maior Alin Găleată, un microbuz s-a răsturnat, vineri dimineața, pe raza localității Prisaca Dornei. În microbuz se aflau șase perso...

Telemedicină pentru Unitățile de Primiri Urgențe din Botoșani și Dorohoi!

astăzi, 08:58
37

Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean „Mavromati”, Compartimentul de Primiri Urgențe de la Secția de Pediatrie și Compartimentul de Urgențe din cadrul Spitalului Municipa...

Cod Galben pentru județul Botoșani, în această dimineață!

astăzi, 07:49
549

Administrația Națională de Meteorologie a emis în această dimineață o atenționare de tip Cod Galben pentru județul Botoșani.Astfel, până la ora 10.00, județul Botoșani se a...