Mesaj emoționant transmis absolvenților laurieni de conducerea Colegiului: „Veți pleca fără prea multe fotografii de final de an, dar noi credem că nu plecați fără nimic”

Mesaj emoționant transmis absolvenților laurieni de conducerea Colegiului: „Veți pleca fără prea multe fotografii de final de an, dar noi credem că nu plecați fără nimic”

După săptămâni întregi de studiu online, elevii claselor a XII a au încheiat vineri, 29 mai, un nou capitol din viața lor, îndreptându-și pașii, ușor dar sigur, spre viață. Anul școlar s-a încheiat cu bune și cu rele, iar emoția acestui final nu i-a lăsat indiferenți nici pe elevi, nici pe profesori.

În acest sens, directoarea Colegiului Național „A. T. Laurian” din Botoșani, profesorul Mihaela Prăjinariu, a ținut să adreseze câteva rânduri dedicate absolvenților liceului, prin care își ia rămas bun de la unica generație de elevi care nu s-a putut bucura cu adevărat de clipele emoționante ale absolvirii ciclului liceal.

“Dragi laurieni,

A venit vremea să ne luăm rămas bun pentru a putea încheia un capitol al tinereții voastre și pentru a deschide apoi altul care să completeze devenirea voastră.

Veți pleca fără prea multe fotografii de final de an, fără tradiționala festivitate de premiere în bătrâna, dar distinsa Aulă a colegiului, fără toci aruncate în aer de bucuria momentului absolvirii, fără îmbrățișările dragi cu profesorii, colegii și părinții voștri, fără lacrimile șterse pe ascuns, fără banchetul cu ținute de prinți și prințese, fără....Și ar fi multe de spus...

Dar noi credem că nu plecați fără nimic. Plecați cu mintea plină de învățături frumoase, cu tolba plină de amintiri grozave din viața de licean, cu inima plină de emoție și nerăbdare să deveniți studenți, cu zeci de prietenii ce poate vor dura o viață și cu multe altele pe care acum poate nici nu le gândiți.

Trebuie să privim totul cu optimism, să înțelegem că tot ce a fost la acest final de clasa a 12-a a fost o provocare pentru noi toți deopotrivă, elevi, profesori și părinți. Viața e plină de încercări, dar toate au menirea să ne facă mai buni, să ne facă mai puternici și mai motivați să izbutim.

Vă dorim o viață plină de realizări frumoase, să vă propuneți să izbutiți ceva prin care să rămâneți în amintirea altora, să îndrăzniți să încercați  acolo unde alții nici nu visează, să știți să zâmbiți și atunci când viața vă încearcă, să știți să vă bucurați de oameni și de fiecare clipă, să știți să vă bucurați TOT!

Pentru noi, veți fi și veți rămâne oricând laurienii noștri dragi!

ZBOR ÎNALT, DRAGI LAURIENI!”, este mesajul transmis de către prof. Mihaela Prăjinariu, directorul Colegiului Național „A. T. Laurian” din Botoșani.

(Anca Savel)
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Scriitoare din Botoșani, protagonistă în derularea unui Incubator de lectură pentru copiii din Delta Dunării

astăzi, 19:55
54

Peste 50 de copii din Delta Dunării participă în săptămâna 13-18 iulie la Incubatorul de lectură, un proiect creat şi derulat de scriitoarele Svetlana Cârstean şi Ana Maria Sa...

PNL Botoșani: „Minciuna este modul de gândire a PSD Botoșani”

astăzi, 19:38
98

Comunicat:PSD Botoșani își arogă 500 de investiții aduse în județul Botoșani pe perioada guvernării lor. Îi întrebăm public: unde sunt aceste investiții pe care ș...

Bărbat găsit în ștreang într-o anexă din gospodărie

astăzi, 19:36
346

Un bărbat din localitatea Cotu, comuna Copălău a fost găsit spânzurat într-o anexă a gospodăriei. Descoperirea a fost făcută de fiul bărbatului de 78 de ani, care locuia...