Liceul Dr. Mihai Ciucă din Săveni, locul I la o competiţie naţională

Liceul Dr. Mihai Ciucă din Săveni, locul I la o competiţie naţională

Evaluarea proiectelor din cadrul competiției naționale ”O activitate de succes” din Săptămâna Școala altfel, ediția 2017 (cea aferentă anului  școlar 2016 – 2017), s-a finalizat și rezultatele au devenit publice.

Ele situează din nou Liceul Teoretic ”Dr. Mihai Ciucă” Săveni, județul Botoșani, pe LOCUL I la nivel național la secțiunea  Consiliere și orientare, în cadrul căreia au fost promovate  și s-au confruntat de această dată 19 județe. 

Activitatea desfășurată de Liceul Teoretic ”Dr. Mihai Ciucă” Săveni, județul Botoșani, în perioada 21 – 25 noiembrie 2016 a fost preferată și apreciată de elevi și de juriu și astfel proiectul intitulat Job Shadow Day se regăsește pe lista câștigătorilor, fiind și de această dată singurul din județul Botoșani care obține această performanță.

Premierea proiectului a avut loc în cadrul Galei Olimpicilor Internaționali, la Palatul Parlamentului, în prezența mai multor persoane oficiale.

”Noi pierdem zilnic valori nebănuite, însă eu cred că cea mai mare pierdere este ratarea viitorului unui tânăr…. Acest program este unul de recuperare și valorificare socială a resurselor de inteligență și creativitate  ale elevilor noștri”, spune coordonatorul proiectului, prof. Decebal Copileț.

Acesta a mai adăugat că ”Activitatea nu a putut fi realizată fără ajutorul și susținerea unei echipe motivate de dorința de a schimba perspectiva tinerilor cu privire la realizarea profesională în România”

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
150

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
111

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
175

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...