Consiliul Județean al Elevilor Botoșani: “Și la ȘCOALĂ VA FI BINE!”

Consiliul Județean al Elevilor Botoșani: “Și la ȘCOALĂ VA FI BINE!”

Consiliul Județean al Elevilor Botoșani (CJE BT) este alături de elevii pe care-i reprezintă și de cadrele didactice la începerea anului școlar 2020-2021.

Într-un comunicat de presă, acesta a anunțat că în contextul schimbărilor actuale, viaţa obişnuită a şcolii a primit o altă perspectivă pe care este necesar să o acceptăm și să o asimilăm.

“Campania “Și la ȘCOALĂ VA FI BINE!” reprezintă pentru elevi, părinți și cadre didactice un mijloc de adaptare la contextul școlar actual. Prin intermediul acestei campanii ne propunem să impărtăşim mesaje şi atitudini pozitive cu privire la viitorul elevilor, profesorilor și comunității școlare în acest an școlar. Într-o perioadă dificilă, în care mersul la școală este asociat cu riscul îmbolnăvirii, inițiatorii campaniei doresc să reamintească cât e de important să avem încredere unii în ceilalți, în deciziile luate, în resursele personale și materiale și în toate eforturile investite pentru siguranța tuturor actorilor implicați în actul educațional. Materialele video au fost realizate de Tudor Moldovanu, elev la Colegiul Național “Mihai Eminescu” Botoșani, iar locația în care au avut loc filmările a fost Școala Gimnazială Nr. 7 Botoșani. Producatorii muzicali sunt Teodor Huma si profesor Razvan Sarafim”, a precizat Consiliul Județean al Elevilor Botoșani.

Campania a fost inițiată de Consiliul Județean al Elevilor BT, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Botoșani, sub coordonarea doamnelor inspectori școlari Mihaela-Gabriela Țăranu si Irina Mihaela Panainte.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Triplă aniversare la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani în cursul săptămânii viitoare! (foto)

astăzi, 12:13
6

În fiecare an, data de 23 aprilie este o zi specială pentru Municipiul Botoșani. Patronul spiritual al orașului, Sfântul Gheorghe - Purtătorul de biruință este sărbătorit în ...

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
17

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
33

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...