Botoșănean premiat la Gala Studentului Ieșean 2018!

Un botoșănean se află printre cei trei studenți ai Universității de Știinte Agricole și Medicină Veterinară "Ion Ionescu de la Brad" Iași premiați în cadrul Galei Studentului Ieșean.

Botoșănean premiat la Gala Studentului Ieșean 2018!

Evenimentul a avut loc duminică, 4 noiembrie 2018, cu prilejul manifestărilor organizate în cadrul Zilelor Casei de Cultura a Studentilor, la care au fost invitate toate universitățile publice ieșene.

Ilie Nistor are 20 de ani, este din Dorohoi, absolvent al Colegiului Național "Grigore Ghica". În prezent, Ilie Nistor este student în anul II la Facultatea de Agricultură. Alături de Iuliana Golache, studentă în anul IV la Facultatea de Horticultură, și de Iulian Roșu, masterand în cadrul Facultății de Zootehnie, cei trei studenți au fost premiați în semn de apreciere pentru activitățile academice și profesionale, dar și pentru implicarea în activitățile extracurriculare.

”In cadrul Zilelor Casei de Cultura a Studentilor Iasi au fost premiati studentii Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara cu merite deosebite. Felicitari laureatilor si succes potentialilor candidati pentru editia urmatoare! Studentii premiati de noi s-au remarcat pe parcursul anului universitar cu rezultate ce mertita recunostinta noastra", a precizat prof. univ. Vasile Stoleru, prorectorul  cu activitati sociale, studentesti si relatii cu alumni din cadrul USAMV Iasi.

Premierea studenților a avut loc în prezența ministrului secretar de stat în cadrul Ministerului Tineretului și Sportului, Remus Munteanu. 

(Ilie Nistor - Foto Facebook)


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șpagă de 500.000 de euro pentru angajarea unui botoșănean! Dosar răsunător la DIICOT (Video)

astăzi, 12:19
62

Apar informații din dosarul în care primarul Iașului, Mihai Chirica, este acuzat de autorizarea în condiții ilegale ale unor construcții din municipiul Iași.Un funcționar, martor...

Botoșănean atacat noaptea pe stradă de un tânăr de 20 de ani!

astăzi, 12:02
54

La data de 25 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 20 de ani, din municipiul Botoș...

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
154

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...