Prea multe locuri de muncă pentru absolvenții de liceu din Botoșani

Prea multe locuri de muncă pentru absolvenții de liceu din Botoșani

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani a organizat  “Bursa locurilor de munca pentru absolventi”,  una dintre cele mai importante acţiuni implementate  la nivel judeţean pentru tineri şi agenţi economici.

Numărul total al persoanelor participante a fost de 619, din care 415 absolvenți, iar numărul total locuri de muncă puse la dispoziție a fost de 782 .

Considerăm că obiectivul principal  al aceste acțiuni și-a atins scopul în sensul că s-a facilitat  contactul direct dintre angajatori și viitorii angajați soldat cu încheierea contractelor de muncă , selecții pentru participare la probele de lucru și informarea directă atât a tinerilor absolvenți cât și a angajatorilor despre noile reglementări  care încurajează mobilitatea forței de muncă și crearea de noi locuri de muncă”, au transmis reprezentanții Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani.

Dialogul direct dintre cerere și ofertă pe piața muncii a avut ca rezultat selectarea în vederea ocupării unui număr total de 249 absolventi care vor participa în perioada imediat următoare la probe de lucru la sediul angajatorilor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
77

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
537

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
186

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...