Licitație în cadrul Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice Iași, câștigată de o firmă din Dorohoi. Valoarea lucrărilor depășește 600.000 de lei!

Licitație în cadrul Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice Iași, câștigată de o firmă din Dorohoi. Valoarea lucrărilor depășește 600.000 de lei!

Recent, DGRFP Iasi a organizat o licitatie pentru reabilitarea mai multor birouri vamale. Dupa verificarea dosarelor, doar doua firme au fost acceptate pentru sesiunea de deschiderea a ofertelor.

Este vorba despre Compania Constructii Feroviare SA, din Campulung Moldovenesc, si Delta Con SRL, din Dorohoi. Prevederea era de 675.000 lei, adica 150.000 de euro.

Dupa analizarea ofertelor, firma din Dorohoi a fost declarata castigatoare, cu o oferta de 608.027 lei. Se doreste realizarea unor lucrari de reparatii la platforme de scanare si cai de rulare in cadrul vamilor Sculeni (Iasi), Siret (Suceava), Stanca-Costesti (Botosani) si Albita (Vaslui).

Potrivit bzi.ro, la Vama Sculeni se vor face reparatii la platforma de scanare si la caile de rulare pentru o suprafata de 2.100 metri patrati, in timp ce la Vama Siret va fi realizat acelasi tip de lucrari, dar pentru o suprafata de 1.000 metri patrati, plus marcaje rutiere, separatori de trafic, plantare de stalpi pentru indicatoare de circulatie rutiera din metal. Aceleasi investitii se vor face si la vamile Stanca - Costesti si Albita, suprafata studiata fiind diferita.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Viața cruntă a unei bunici din Botoșani: ”Oamenii bolnavi nu merită să fie umiliți astfel!” (Foto)

astăzi, 07:42
31

Bătrâna are nevoie de alimente, scutece cu scai mărimea L, produse de igienă (mai ales șervețele umede), haine lejere din bumbac XL (mai ales pantaloni), un pat medical electric sau orice p...

Andone, după victoria cu Dinamo: ”Atmosfera a fost extraordinară. Le mulțumesc suporterilor!”

astăzi, 07:16
144

Antrenorul echipei FC Botoșani, Bogdan Andone, în vârstă de 49 de ani, a oferit câteva cuvinte la finalul meciului.”Dumnezeu ne-a dat punctele înapoi!”&bd...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Ierarhi Ilie Iorest, Simion Ştefan şi Sava Brancovici, mitropoliţii Transilvaniei

astăzi, 07:00
19

Tot astăzi, Biserica Ortodoxă îi cinstește pe Sfântul Ierarh Iosif Mărturisitorul din Maramureş, pe Sfinţii Mucenici Pasicrat şi Valentin și pe Sfânta Cuvioasă Elisabeta....