Lanţul de magazine Decathlon, prezent şi în Botoşani, ajunge la afaceri de 200 milioane de euro

Un lanţ de magazine cu articole sportive, prezent de câteva luni şi în Botoşani, ajunge la afaceri de 200 de milioane de euro în România. 

Lanţul de magazine Decathlon, prezent şi în Botoşani, ajunge la afaceri de 200 milioane de euro

Conducerea Decathlon a anunţat un avans de 30% al afacerilor. Firma a deschis în luna iulie primul magazin în Botoşani şi al cincilea din zona Moldovei.

„Am ales să deschidem al cincilea magazin din zona Moldovei, la Botoşani, pentru că am avut numeroase reacţii pozitive de la clienţi care îşi doreau un magazin Decathlon în oraşul lor“, a spus Alex Domşa, director de expansiune în cadrul Decathlon România.

Suprafaţa magazinului din Botoşani este de 1.100 de mp, iar produsele oferite pot fi utilizate în 50 de sporturi.

Retailerul va mai deschide încă două magazine până la finalul anului - în Piatra Neamţ, printr-o investiţie de 650.000 de euro, şi în Buzău, unde francezii plănuiesc să investească 800.000 de euro, urmând a ajunge la peste 20 de unităţi în România.

Compania a inaugurat săptămâna trecută primul centru logistic din România, în urma unei investiţii de patru milioane de euro. Depozitul, aflat în Ştefăneştii de Jos din Ilfov, va aproviziona trei ţări din Europa de Sud-Est - România, Bulgaria şi Grecia. Acesta se întinde pe o suprafaţă de 29.000 mp şi va avea în stoc peste 1,5 milioane de articole sportive, iar zilnic vor fi livrate între 50.000 şi 180.000 produse, în funcţie de sezon şi comenzi.

Sursa: Zf.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Triumf botoșănean în Polonia: Trofeul festivalului și Premiul pentru cea mai bună actriță! (Foto)

astăzi, 09:54
1

Teatrul Pentru Copii și Tineret „Vasilache” (Studioul de Teatru pentru Tineret) a participat în această perioadă la Festivalul Internațional de Teatru Sitfy Polonia.Aflat la ...

„Învățăm să reciclăm”. Copii învățați de șeful Gărzii de Mediu să recicleze selectiv (Foto)

astăzi, 09:38
19

Elevii Școlii Gimnaziale nr. 2 Tudor Vladimirescu-Albești, coordonați de director prof. Chitic Mihaela, prof. Herghiligiu Simona și prof. Zănoagă Loredana, au participat la activitatea „&I...

Dan Șlincu, PSD: Șapte oferte pentru construirea noului pod peste Siret de la Vârfu Câmpului

astăzi, 09:25
26

Comisia de achiziție din cadrul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a început procesul de analiză a celor șapte oferte depuse în cadrul licitației pe...