AJOFM organizează o bursă pentru 420 de locuri de muncă la cules mazăre. Se cere CV la angajare

AJOFM organizează o bursă pentru 420 de locuri de muncă la cules mazăre. Se cere CV la angajare

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoșani, prin intermediul Serviciului EURES România, anunţă organizarea unei burse a locurilor de muncă în domeniul sezonier agricultură, pentru 420 locuri de muncă disponibilizate de către un angajator danez, în Portugalia şi în Danemarca, la cules mazăre.

Descrierea locului de muncă
Se va munci într-o fermă cu lucrători din diverse țări, cu oportunități de dezvoltare a abilităților de muncăși socializare. Angajatorul danez deține în Portugalia o filială a firmei daneze Greenpeas. Compania promoveaza respectul reciproc, responsabilitatea și încrederea reciprocăîntre lucrători.

Durata contractului:  
Portugalia (120 locuri de muncă):martie - mai 2020. Program de lucru 40 - 50 ore pe saptamana, 6 zile/saptamană.
Danemarca (300 locuri de muncă):mai - septembrie 2020; Program de lucru 40-50 ore, 6 zile/saptamana.

Condiţii:

Pentru Portugalia: Cazarea se face in case echipate cu toate utilitatile. Taxa de cazare platită de lucrător pe lună este de 100 -120 de euro, incluzând consumul/utilitățile. Transportul dus-întors România-Portugalia este plătit de angajator, urmând să recupereze banii din salariile plătite angajatului; asigurarea medicală plătită de angajator; se asigură transport săptămânal la supermarket; posibilitate de avansare în cadrul companiei și de reînnoire a contractului de muncă. Mai multe informații despre cazare și transport se găsesc pe website-ul www.My-greenpeas.com.

Pentru Danemarca: Cazarea se face în rulote, 2 persoane în cameră; în camping sunt disponibile: bucătarie, sala de mese, toalete, baie cu dușuri, mașini de spalat, internet Wireless. Taxa de cazare plătită de lucrător/pe zi este de 8 euro și acoperă inclusiv gazul, apa și electricitatea. Transportul dus-întors România-Danemarca este în responsabilitatea lucrătorului. Pentru transportul de la locul cazării la locul de muncă sau pentru cumpăraturi, angajatorul va pune la dispoziția lucrătorilor un autobuz, contracost pentru 1,5 euro/zi/persoana; opțional, lucrătorii pot să își aleagă alt mijloc de transport la locul de muncă. Mai multe informații despre cazare și transport se găsesc pe website-ul www.My-greenpeas.com

Plata muncii: 

În Portugalia: Plata muncii este in functie de cantitatea culeasa, in ladite, caserole cu gramaj specific. Salariul minim pe luna/persoana este de 700 euro brut. Salariul poate ajunge la 1000 - 2000 de euro pe luna. Impozitul si contributiile sociale se vor deduce din salariu conform legislatiei portugheze.

În Danemarca: Plata muncii este în funcție de cantitatea culeasă, salariul este între 2000 și 2500 de euro brut/lună. La finalul sezonului se acordă un bonus de 12.5% din salariu reprezentând bani de vacanță, conform legislației daneze. Impozitul și contribuțiile sociale se vor deduce din salariu conform legislației daneze. 

Cerinţe:    
- vârstă minimă 18 ani;
- nu se solicită cunoașterea unei limbi străine;
- abilități de muncă în agricultură;
- condiție fizică bună.

Mod de aplicare:
Candidații trebuie să trimită un CV model EUROPASS, în limba română, cu poza inclusă, pe adresa de email: work@greenpeas.dk. Termen limită pentru trimiterea aplicațiilor - 09 decembrie 2019. Instrucțiunile de aplicare se găsesc pe website-ul www.My-greenpeas.com. Preselecția aplicanților se face de către angajator. Invitarea la selecție a persoanelor pre-selectate se va face de către consilierii EURES.

Selecția va avea loc la mijlocul lunii decembrie 2019. Detaliile referitoare la data, locația și programul selecției vor fi trimise NUMAI persoanelor invitate. Nu sunt admise alte persoane la interviu.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Procurorii Anticorupție au plecat la Suceava cu tot cu directoarea de la Mavromati! (Foto, Video)

astăzi, 12:30

Ofițerii Direcției Generale Anticorupție au ieșit însoțiți de Monica Adăscăliței, actualul manager al Spitalului Mavromati.Monica Adăscăliței a urcat în mașina Jandarmerie...

Actorii botoșăneni care au călcat pe covorul roșu de la Cannes revin în Botoșani! (Foto)

astăzi, 11:55
71

Comunitatea Rușilor Lipoveni din Botoșani, împreună cu Uniunea Armenilor din România - sucursala Botoșani, invită publicul pe 24 martie, la ora 12.30, în Sala “Eminescu&rd...

Mesaj devastator pentru politicieni de la copilul unor români care muncesc în Italia: ”I-au înstrăinat pe părinții mei!” / ”Noi o să fim puterea țării!”

astăzi, 11:25
121

La doar 15 ani, Denis, un adolescent de origine română născut și crescut în Italia, a devenit subiectul unei dezbateri intense după ce a postat pe rețelele de socializare un mesaj pat...